facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Sandra Jämtfjäll

Sandra Jämtfjäll, Kalmar

Sandra hittade yoga för närmare 15 år sedan, det startade som en av och på relation i det fysiska, men ganska snart blev det en djupare relation på alla plan. Idag driver hon Jämtfjällan yoga som håller till i en lite källarlokal i Kalmar. Sandra brinner för att möta människor på djupet och använder yoga och massage för att hjälpa människor att möta, läka och skapa en friare version av sig själva. Sedan 2015 är Sandra en del av Global yogas utbildnings team och håller grundutbildningar och Power workshopen. Hon har av blivit kallad sökare men står tryggt kvar med ena foten, när det gäller yoga i Global yogans tillåtande, kärleksfulla gemenskap men letar ständigt inspiration i andra lärare, söker nya perspektiv på livet, människor och världen.

www.jämtfjällan.se

Instagram @jamtfallanyoga

 


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Lördag

16:15 : Global yoga Reset & Reconnect (Studio 4 Foajé)

I grund och botten består allt av energi som flödar och rör sig. Vad vi ser eller tittar på beror på hur mycket vi zoomar in eller ut. När vi zoomar ut kan vi se att det finns ett mönster i allt, från tankemönster till rörelsemönster, det kan röra sig i fasta banor som blodet och nerverna eller mer fritt som prana eller kroppen i ett rum.

Under klassens gång ska vi möta mönster, kanske kliva utanför mattan, blicka mer inåt och koppla ihop det som kanske tappat kontakt. Teknikerna är enkla, utmaningen ligger i närvaron och att känna kroppen. Vi börjar i det stora, tvättar bort det som håller oss tillbaka och landar i det subtila för att hitta tillbaka till ditt center. Oavsett vilken del av dig vi jobbar med kommer hela DU att vara där.