facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Marta Parkman

Marta Parkman, Göteborg

Marta är utbildad musikalartist, samt auktoriserad Complete vocal technique pedagog. Hon har även en lång erfarenhet i träningsbranschen som gruppträningsinstruktör.

Mitt driv och min passion för rösten blir bara större och större. Jag märker vilken skillnad det gör för var människa att få tillgång till sig egen röst. Vilka enkla verktyg som kan ge oerhört stor effekt.

Marta driver sitt eget företag Complete vocal room där hon föreläser och undervisar inom röst och sång. Hon har undervisat b.la på Högskolan för scen och musik, Balettakademien och Performing art school.

”Som artist och pedagog handskas hon med van hand sin publik. De i sin tur drabbas av en och annan ”aha-upplevelse” när hon visar vad den mänskliga rösten kan göra”

www.completevocalroom.se

Instagram @martacomplete

 


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Söndag

09:45 : The Power of Voice (Studio 3 Lilla Rummet)

I denna föreläsning vill jag att du ska finna inspiration till att få större tillgång till dig själv genom din röst.

Att maximera din röstkapacitet och hitta kopplingen mellan kropp och röst.

För att du ska få:

-en livfullare röst

-en mer autentisk röst som speglar den du är och vad du vill åstadkomma.

-en hälsosam röst kopplad till dej som individ.

Hur skulle det vara om vi får välja själva hur vi vill låta istället för att följa normer och ideal? Kan vi koppla samman en hälsosam röst utifrån individens önskemål istället för att gå efter generella råd?

Kan vi bredda vår ljudpalett och få en mer dynamisk och varierande röst?

Jag vill ta din röst till den nivå där du hittar frihet genom teknik. Tekniken kan du sen koppla till dina känslor för att sen bli helt fri att uttrycka dej på ett sätt som är både hälsosamt och effektivt.

Ofta kan ideal och normer om hur vi bör låta hämma oss och skapa spänningar runt stämbanden. I denna föreläsning vill jag fokusera på hur mycket fantastiska ljud vi kan producera och hur fritt det kan kännas med ett riktigt starkt skrik.

Med Complete Vocal Technique får du en forskningsbaserad meny till alla ljud en människa kan göra.

Du får konkreta verktyg i HUR du ska göra.