facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Milla Floryd

Milla Floryd, Göteborg

Milla Floryd är ärlig och ren i sin yogaundervisning. Hon är en lugn, trygg och välutbildad yogalärare med mängder av kunskap. Hon tycker om att använda kroppen som väg till sinnet; Att genom medvetenhet landa i den fysiska varelsen och på så vis finna ett skärpt fokus som stillar tanken och skapar plats för ett djupare och lugnare andetag.

Milla baserar sin undervisning på anatomisk kunskap och egna erfarenheten av att ha använt sin kropp som arbetsverktyg i sitt yrke som luftakrobat och performanceartist.

Hon inspireras av livet omkring oss, årstiders växlingar, dagens och natten. Milla har ett utvecklat språk i sina verbala coachning och är en tydlig och pedagogisk lärare och guide.

www.millafloryd.me

Instagram: millafloryd


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Söndag

17:30 : Restorative Flow (Studio 1 Norr)

Konstant, men eftertänksamt, jordnära flöde med syfte att lugna, läka, stabilisera och mobilisera. Klassen är vävd av prestigelösa rörelser som utforskas liggande eller sittande helt utan belastning på handled, arm eller axel. Klär dig gärna i en extra tröja eller sockor då samtliga system lugnar ned sig när det parasympatiska nervsystemet kopplas på - precis som när du sover.