facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Johanna Hector

Johanna Hector, Göteborg

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning.

Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare.

Hon ligger bakom framgångsrika koncept såsom Hot MOJO® och ”Yoga For Athletes” tillsammans med bästa kompisen Monika Björn. Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online träning för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser på SATS och HiYoga.

Varför Yoga?

”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”

www.johannahector.com  www.globalyoga.se www.soulworkclub.com

Instagram Yogajohanna soulwork_club

 


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Fredag

12:00 : Redskap för Frihet: Samtal - Rörelse - Avslappning (Studio 1 Norr)

För några år sedan var jag ganska vilse och trött. Jag hade en fantastisk familj och ett framgångsrikt företag men jag var stressad och fast i den maskulina världen av att jobba hårt och vara duktig. Jag hade glömt hur det kändes att vara extatiskt glad, tänd och kär i livet. Jag trodde jag behövde ”jobba hårt”, ”spela enligt reglerna” och "vara seriös” för att lyckas.

Det visade sig att så är det inte alls :) Jag dök in i nya världar, studerade, praktiserade, lekte och jag kände mig FRI för första gången på länge! Jag började utforska nya metoder, tusen år gamla praktiker förstärkta av modern teknik, mystik och dolda metoder kombinerat med modern forskning. Jag studerade, praktiserade och lekte! Det var vägen tillbaka till ett tillstånd av josighet, fyllighet, mättnad och tillfredsställelse. Och jag längtar efter att få dela med mig av detta till DIG!

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut? Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Men det kräver praktisering, redskapen är tillgängliga och högt uppsatta chefer på Google, elit idrottare, militära specialstyrkor och yogis jobbar redan med dem för att höja sitt medvetande och på så sätt sin kreativitet och spendera mer tid i ett tillstånd av frihet!

Under dessa 3h tillsammans kommer vi inleda med samtal och diskussion, ta med alla dina frågor och funderingar kring smått och stort! Sen praktiserar vi en sensuell, expansiv och stärkande klass för kropp och själ. Intelligent utformad för att öppna upp kroppen i sitt fulla och fria uttryck. Genom enkel, repetitiv rörelse utmanar vi kroppen för att engagera och forma tankarna! Kondition, styrka, rörlighet och själslighet uppgraderas! Du kommer att upptäcka att du är mycket starkare än du trodde.

 

För att sedan avsluta med en grundande och boostande djup avslappning i form av Yoga Nidra.

Lördag

12:30 : Stealing Fire - konversation (Studio 5 Teatern)

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut? Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Men det kräver praktisering, redskapen är tillgängliga och högt uppsatta chefer på Google, elit idrottare, militära specialstyrkor och yogis jobbar redan med dem för att höja sitt medvetande och på så sätt sin kreativitet och spendera mer tid i ett tillstånd av frihet!

Prometheus stal elden från gudarna och gav till människan. Det var ursprunget till all kreativitet och frihet. Det är dags att ta tillbaka elden!! C Vad är egentligen möjligt? Johanna tar tillbaka elden och ger dig redskap för att radikalt uppgradera ditt liv.

 

18:00 : Global Yoga Soul - Be Still (Studio 2 Mitten)

Varva ner och boosta kropp och själ med denna ljuva, förföriska yin klass. Johanna guidar dig att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är.

En tacksam klass att avsluta lördagen med så att du rullar mjukt in i natten! Passar alla nivåer.

 

Söndag

09:45 : Global Yoga Lust - Flow (Studio 2 Mitten)

Välkommen till en flödande, lustfylld och djup yogaklass där passion är intentionen och guiden för de fysiska flödena. To be more you, to be more you to be more you! Passar alla nivåer.