facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Anna Kronlid

Anna Kronlid, Varekil

Annas klasser är välkomnade och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Självmedkänsla är något som Anna utforskat genom yogan och hon brinner för att dela det med andra.

Anna (700h TT) utbildar yogalärare i Global Yogas grundutbildning och leder deras WS Global Yoga Kids. Hon undervisar yoga på STC på Orust och arrangerar RECHARGE-yogadagar. När hon inte yogar arbetar hon som lärare. En tydlig pedagogik och ett bemötande som lyfter styrkorna är en röd tråd i Annas förhållningssätt.

Kärnan i den yoga hon förmedlar kan sammanfattas med hennes uppmaning till sig själv och andra: ”Lyft blicken, andas, var snäll.

www.withlovefromkronlid.se

Instagram: @kronlidanna

 


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Lördag

10:45 : Global Yoga FRI (Studio 4 Foajé)

Den här klassen är en påminnelse om att mattan är en plats för kärlek, den är vår fristad. Tiden på mattan är ett tillfälle att tysta den inre domaren, övervinna tänkta fysiska gränser och finna frihet i kropp och själ.

Anna bjuder in till en kraftfull klass med ett fysiskt och mentalt budskap om att det finns ingen väg runt, du kan helt enkelt inte hoppa över att att ge kärleken och friheten till dig själv. När vi gör det arbetet sida vid sida ger det så mycket styrka. Det kommer handlar om tapas, kärlek, mod och samhörighet. Kom och utforska din frihet. Grym musik utlovas!

 

14:30 : Global Yoga KIDS (Studio 3 Lilla Rummet)

WS för vuxna med tekniker för att yoga med barn

Här får du praktiska och teoretiska redskap att yoga i vardagen med dina barn på ett lekfullt och mjukt sätt. Det passar även dig som är intresserad av att lära dig mer om att leda yoga för barn och ungdomar i grupp. Faktum är att Global Yoga Kids är grymt kul att utöva som vuxen. Ingen prestation. Inget jämförande. Bara ren rörelseglädje och närvaro.