facebook   facebook     svenska english

 

Presentatörer - Gothenburg April 26-28 2019


Sam Aziz

Sam Aziz, Göteborg

Sam upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016, Sam har även praktiserat andra yogaformer och blivit inspirerad av dem. Dessa olika yogaformer väver han samman på yogamattan. Yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd!

Sam har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Göteborg, i Sverige och även internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och håller i workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. I dagsläget håller Sam klasser i Vinyasa Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga.

Sam kommer från en aktiv idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen, vilket han applicerar under sina klasser. Han guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är ny till yoga, för stel eller avancerad!

Instagram @samaziz71

 


Göteborg 26-28 april 2019

Till schema Göteborg 26-28 april 2019 >

Söndag

13:45 : Yoga för män (Studio 3 Lilla Rummet)

Denna klass är för de män som är nyfikna på yogans effekter och är antingen helt ny till yoga eller yogat ett tag.

Vi kommer gå igenom yogans grunder för att skapa ett stabilt fundament. Oavsett om du är stel eller vig kommer Sam guida dig så du kan närma dig effekterna av yoga, både kroppsligen och mentalt.

Varmt välkommen.

 

17:30 : Yin Yoga (Studio 2 Mitten)


”Not to tight not to loose”

Välkommen till en återhämtande och vitaliserande Yin Yoga stund. 

Yin yoga är en terapeutisk och återhämtande form av yoga. Den är meditativ och positionerna hålls i 5-8 minuter för att komma åt kroppens djupt liggande bindväv.  Yin yogan har en lugnade/återhämtande effekt och ökar cirkulationen.

Sam väver in mindfullness för att hjälpa dig att komma till den plats där allt du önskar dig redan existerar.