BÅSTAD 23-24 septeber 2023

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

I september 2023 är det äntligen dags för andra året av Yoga Games i Båstad. En stor del av eventet är Hälsomässan under lördagen och söndagen där företag ställer ut med härliga nheter och erbjudanden. Totalt ställer ca 30 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. 

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.

Besökare

Ta del av exklusiva av erbjudande och nyheter från kända varumärken inom hälsa, träning och välmående.

Som exempel kan nämnas: träningskläder, yogastudios, utbildningar inom yoga, yogamattor samt tillbehör för yoga, välgörenhetsorganisationer, hälsokost, onlinekoncept, massage m.fl. Alla med fokus på ett aktivt, hälsosamt och hållbart liv.

Öppettider

Lördag 08-18

Söndag 08-16

Hållbarhet

För oss är det viktigt att alla tar sitt ansvar och anstränger sig extra, för att vi alla skall få en bättre framtid och en fungerande planet. Från 2020 ställer vi krav på alla utställare att de beskriver på vilket sätt de anstränger sig för att nå detta mål. Det kan vara i produktion, transporter, förpackning, resursförbrukning personalfrågor o.s.v.

Tillsammans skall vi bidra till friskare kroppar och sinnen som njuter av en välmående planet!

Hotel Skansen

Hälsomässan hittar du inne i Hotel Skansens vacka lokaler, vinterträdgården. Entré sker via hotellets huvudingång där du hittar utställarna samt informationsdisken på första plan.

Hitta hit

Adress: Kyrkogatan 2, 269 33 Båstad. För mer info se HÄR

 

VARMT VÄLKOMMEN