GÖTEBORG 1-2 APRIL, 2023

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

I månadsskiftet mars/april arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference i Göteborg. En stor del av eventet är populära Hälsomässan under lördagen och söndagen. Där träffar du härliga företag som ställer ut för att visa produkter, tjänskter och nyheter, ofta med fina erbjudanden. Totalt ställer ca 20 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. 

I år flyttar hela evenet in i nya lokaler på Radisson Blu Scandinavia mitt i Göteborg. Där vi även samarbetar med Hagabadet i samma lokaler.

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.

Besökare

Ta del av exklusiva av erbjudande och nyheter från kända varumärken inom hälsa, träning och välmående.

Som exempel kan nämnas: träningskläder, yogastudios, utbildningar inom yoga, yogamattor samt tillbehör för yoga, välgörenhetsorganisationer, hälsokost, onlinekoncept, massage m.fl. Alla med fokus på ett hälsosamt och hållbart liv.

Öppettider

Lördag 08-19

Söndag 09-17

Gratis yoga salen

Under Yoga Games erbjuds även en gratis yogasal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar. Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Ta med egen yogamatta.

Hållbarhet

För oss är det viktigt att alla tar sitt ansvar och anstränger sig extra, för att vi alla skall få en bättre framtid och en fungerande planet. Från 2020 ställer vi krav på alla utställare att de beskriver på vilket sätt de anstränger sig för att nå detta mål. Det kan vara i produktion, transporter, förpackning, resursförbrukning personalfrågor o.s.v.

Tillsammans skall vi bidra till friskare kroppar och sinnen som njuter av en välmående planet!

HITTA HIT

Adress: Radisson Blu Scandinavia, Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg

Se karta HÄR

VARMT VÄLKOMMEN