KÖPENHAMN 5-6 NOVEMBER 2022 

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

I november 2022 arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference för andra gången i Köpenhamn på DGI Konferens Center.

En stor del av eventet är Hälsomässan under lördagen och söndagen där företag ställer ut för att visa produkter för besökare.

Totalt ställer ca 30 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. 

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.

Besökare

Som besökare får du ta del av massor av erbjudande och nyheter från kända varumärken inom hälsa, träning och välmående. Som exempel kan nämnas: träningskläder, yogastudios, utbildningar inom yoga, yogamattor samt tillbehör för yoga, välgörenhetsorganisationer, hälsokost, onlinekoncept, massage m.fl. Alla med fokus på ett hälsosamt och hållbart liv.

Öppettider

Lördag 08-19

Söndag 09-17.30

Hållbarhet

För oss är det viktigt att alla tar sitt ansvar och anstränger sig extra, för att vi alla skall få en bättre framtid och en fungerande planet. Från 2020 ställer vi krav på alla utställare att de beskriver på vilket sätt de anstränger sig för att nå detta mål. Det kan vara i produktion, transporter, förpackning, resursförbrukning personalfrågor o.s.v.

Tillsammans skall vi bidra till friskare kroppar och sinnen som njuter av en välmående planet!

Gratis Drop In Salen

Under Yoga Games erbjuds även en yogasal med gratis klasser. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Platserna släpps 60 minuter inna klassen startas och biljet hämtas då i infodisken. Schema för salen kommer på hemsidan ca 3 veckor innan eventet. Alla är välkomna även de som inte köpt biljett. Ta med egen yogamatta.

Hitta Hit 

Adress: CPHConference – en del av DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V. Ca 2 minutes gång från centralstation i Köpenhamn (Hovedbanegård) För karta klicka HÄR

OBS: Ingång Kvægtorvsgade!