MALMÖ

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

2021-03-02  Event flyttas framåt till 2022

Med anledning av alla inblandandes säkerhet samt osäkerhet i restritkoner har vi valt att flytta fram det planerade eventet maj 28-30 till senare tillfälle våren 2022. Vi återkommer så fort vi har nya datum klara.

Vänligen kontakta oss på info@yogagames.org 


Efter de två första årens succé är vi tillbaks i Malmö 2021. det planerde eventet i Malmö november 2020 blev uppskjutet till maj 2021. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. 

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.

Totalt ställer ca 40 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. Alla med gemensamt mål om ett härligare och mer hälsosamt liv. Många företag passar på att visa nya produkter ohc kollektioner som säljs med fina erbjudanden. Alla utställare presenteras här på hemsidan ca 3 veckor innan eventet.

Öppettider:

Lördag 08.00 – 19.00 

Söndag 09.00 – 17.30  

Gratis yoga salen

Det är även helt gratis att prova på yoga i vår gratis yoga sal. Det går inte att förboka biljetter utan platerna släpps en timme innan klassen startar och det är först på plats som får biljett. Schemat för gratis salen presenteras ca två veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.  

Hitta Hit

Adress: MalmöMässan, Mässgatan 6, 215 32 Malmö

Tåg

Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 12 minuters tågresa bort.

Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 metre från Malmömässan.

Buss

Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie, linje 6 har även en hållplats (Hyllie vattenpark) vid Malmömässan.

De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Buss

Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie, linje 6 har även en hållplats (Hyllie vattenpark) vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Flyg

Närheten till Danmark och flygplatserna Copenhagen Airport och Malmö Airport Sturup skapar lätt anslutning till eventet i Malmö.

Flyger du till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 11 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige.

Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

Bil

Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se

VARMT VÄLKOMMEN