STOCKHOLM

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

NYA DATUM 27-29 JANUARI 2023

Vi har försökt in i det längsta med måste nu meddela att vi tyvärr inte kan genomföra Yoga Games på i Stockholm 28-30 jan. Orsaken till detta är den ökande smittspridningen och rådande Corona restriktionerna.

Vi har haft en dialog med Folkhälsomyndigheten om hur ett genomförande skulle se ut men tyvärr finns det just nu inga möjligheter. Då deltagarantalet är över 500 var vi tvungna att använda vaccinbevis på samtliga besökare samt varje deltagare har en anvisad sittplats som de endast fick sitta på. I Hälsomässan skulle minst 10 kvm per besökare gälla vilket även det var ett stort problem.

I en svår situation med tolkning av regler som ständigt ändras hade vi tyvärr ingen annan utväg än att flytta eventet framåt i tiden. Nya datum är 27-29 januari 2023  

Samtliga bokningar flyttas såklart med och vi startar direkt med att bekräfta det nya schemat.

Vi återkommer löpande med information om till dig som bokat och tackar för ditt tålamod. När allt detta är över utlovar vi ett vackert och magiskt event!

Yoga Games Hälsomässa

I januari arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En stor del av eventet är Hälsomässan under lördagen och söndagen där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Totalt ställer ca 50 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. 

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.

Besökare

Ta del av exklusiva av erbjudande och nyheter från kända varumärken inom hälsa, träning och välmående.

Som exempel kan nämnas: träningskläder, yogastudios, utbildningar inom yoga, yogamattor samt tillbehör för yoga, välgörenhetsorganisationer, hälsokost, onlinekoncept, massage m.fl. Alla med fokus på ett hälsosamt och hållbart liv.

Öppettider

Lördag 08-19

Söndag 09-17.30

Hållbarhet

För oss är det viktigt att alla tar sitt ansvar och anstränger sig extra, för att vi alla skall få en bättre framtid och en fungerande planet. Från 2020 ställer vi krav på alla utställare att de beskriver på vilket sätt de anstränger sig för att nå detta mål. Det kan vara i produktion, transporter, förpackning, resursförbrukning personalfrågor o.s.v.

Tillsammans skall vi bidra till friskare kroppar och sinnen som njuter av en välmående planet!

Gratis Yoga salen

Under Yoga Games erbjuds även en yogasal med gratis klasser. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller.

Platserna släpps 60 minuter innan klassen startas och biljet hämtas då i infodisken.

Schema för salen kommer på hemsidan ca 3 veckor innan eventet. Alla är välkomna även de som inte köpt biljett. Ta med egen yogamatta.

Hitta hit

Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, 104 62 Stockholm.  Se karta HÄR

 

Tåg/T-Bana

Tåget till centralstation och tunnelbanans röda linje till Mariatoget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan och Polishuset.

Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet som ligger på Torkel Knutssonsgatan 2

Parkering

Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis efter kl. 19 samt helgdagar. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.

VARMT VÄLKOMMEN