STOCKHOLM 29-30 JANUARI, 2022

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

Nya datum

Flyttas från 7-8 oktober till 29-30 januari 2022

Det är med tungt hjärta vi meddelar att årets event i Stockholm flyttas till januari. De planerade lättnaderna av restriktioner under september har skjutits framåt i tiden och som det ser ut nu är det arrangörens ansvar att undvika trängsel för deltagare samt ansvara för säkerheten. Vi har in i det sista jobbat för och trott på att detta event skulle kunna genomföras men tyvärr ses en ökad spridning av Covid-19 under höstens första månader och det är då ej möjligt att genomföra events i denna storlek.

Vi förstår och beklagar att detta skapa problem för alla inblandade och hoppas på förståelse.

I januari arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En stor del av eventet är Hälsomässan under lördagen och söndagen där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Totalt ställer ca 50 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. 

Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna.

Besökare

Ta del av exklusiva av erbjudande och nyheter från kända varumärken inom hälsa, träning och välmående.

Som exempel kan nämnas: träningskläder, yogastudios, utbildningar inom yoga, yogamattor samt tillbehör för yoga, välgörenhetsorganisationer, hälsokost, onlinekoncept, massage m.fl. Alla med fokus på ett hälsosamt och hållbart liv.

Öppettider

Lördag 08-19

Söndag 09-17.30

Hållbarhet

För oss är det viktigt att alla tar sitt ansvar och anstränger sig extra, för att vi alla skall få en bättre framtid och en fungerande planet. Från 2020 ställer vi krav på alla utställare att de beskriver på vilket sätt de anstränger sig för att nå detta mål. Det kan vara i produktion, transporter, förpackning, resursförbrukning personalfrågor o.s.v.

Tillsammans skall vi bidra till friskare kroppar och sinnen som njuter av en välmående planet!

Gratis Yoga salen

Under Yoga Games erbjuds även en yogasal med gratis klasser. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller.

Platserna släpps 60 minuter innan klassen startas och biljet hämtas då i infodisken.

Schema för salen kommer på hemsidan ca 3 veckor innan eventet. Alla är välkomna även de som inte köpt biljett. Ta med egen yogamatta.

Hitta hit

Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, 104 62 Stockholm.  Se karta HÄR

 

Tåg/T-Bana

Tåget till centralstation och tunnelbanans röda linje till Mariatoget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan och Polishuset.

Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet som ligger på Torkel Knutssonsgatan 2

Parkering

Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis efter kl. 19 samt helgdagar. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.

VARMT VÄLKOMMEN