KÖPENHAMN 4-6 november 2022

the Nordic Yoga Conference

UPPLEV YOGA GAMES I KÖPENHAMN! 

Efter succépremiären 2021 kommer Yoga Games självklart tillbaks till Köpenhamn. 3 dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på.

Se till att boka i tid då många klasser blir fulla. På plats kan du sedan ändra klasser i mån av plats så ingen anledning för beslutsångest.

DIVERSITY IN UNION

Temat för Yoga Games i Köpenhamn är ”Diversity in Union” – det är exakt vad Yoga Games är:

En möjlighet att uppleva yoga från många vinklar och tillvägagångssätt och inspirera dig att gå djupare eller gå nya vägar, utvidga dina horisonter och kanske prova något för allra första gången.

När vi samlas runt yoga finns det utrymme att fira både likheter och våra skillnader, och vi kan uppleva hur var och en bidrar – på vårt helt eget sätt – för helheten.

Kom exakt som du är. Vi ser fram emot att träffa dig!

Yoga Games startade 2011 i Göteborg och växte sedan till Stockholm 2015 och Malmö 2018. 2021 hade vi äntligen premiär i Köpenhamn!

HÄLSOMÄSSAN

En stor bonus under Yoga Games helgen är vår energirika hälsomässa där våra utställare brukar har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig! Yoga Games är också en helg att skapa nya kontakter, relationer och nätverka med andra som är intresserade av yoga.

Ännu en bonus är vår gratis sal där vi släpper biljetter varje timma till klasser och föreläsningar som är helt gratis!

GRATIS YOGA SALEN

Under Yoga Games erbjuds även en gratis yogasal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar.

Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Schema för Gratis yoga släpps ca 3 veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.

BILJETTER TILL ENSTAKA KLASSER

Biljetter till enstaka klasser kan köpas på plats i måna av plats och kostar 400 DKK per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 700 DKK. Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag.

Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.

HITTA HIT

Adress: CPH Conference – en del av DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V. Ca 2 minutes gång från centralstation i Köpenhamn (Hovedbanegård) För karta klicka HÄR

VÄLKOMMEN