MALMÖ 

The Nordic Yoga Conference

2021-03-02  Event flyttas framåt till 2022

Med anledning av alla inblandandes säkerhet samt osäkerhet i restritkoner har vi valt att flytta fram det planerade eventet maj 28-30 till senare tillfälle våren 2022. Vi återkommer så fort vi har nya datum klara.

Efter de två första årens succé fortsätter självklart Yoga Games i Malmö. Här presenteras olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops av en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt att få fler att upptäcka yogans härliga värld.

Biljetterna säljs med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha. 

Biljetterna kostar mellan 1000-2750 kr beroende på antal dagar du går (välj själv1-3 dagar) samt när du bokar din biljett. På fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare, dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare.  

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser hela dagen i 5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag.

Enstaka klasser kan endast köpas på plats på eventen och ej förbokas. Hela hälsomässan är öppen med gratis entré för allmänheten. 

Hälsomässan

En stor del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut och marknadsför sitt varumärke och produkter. Det finns utrymme för ca 30 företag.

Gratis yoga salen

Under The Nordic Yoga Conference erbjuds även en gratis yoga sal, dit det är gratis att gå på klasser och föreläsningar. Det går inte att boka biljett utan det är först på plats som gäller. Alla är välkomna, även de som inte köpt biljetter. Scheamt släpps ca tre veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta. 

Biljett till enstaka klasser

Biljetter till enstaka klasser går att köpa på plats på Yoga Games och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 700 kr. Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag. Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.  

Hitta Hit

Adress: MalmöMässan, Mässgatan 6, 215 32 Malmö

Tåg

Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 12 minuters tågresa bort.

Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 metre från Malmömässan.

Buss

Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie, linje 6 har även en hållplats (Hyllie vattenpark) vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Närheten till Danmark och flygplatserna Copenhagen Airport och Malmö Airport Sturup gör det väldigt enkelt att ta sig hit.

Flyg

Flyger du till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 11 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige.

Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

Bil

Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se

VARMT VÄLKOMMEN