Exhibitors Yoga Games Marketplace

STOCKHOLM 9-10 FEBRUARY 2019

 

Ett globalt konstprojekt som skapas tillsammans med tusentals barn från hela världen. Målet är att inspirera barn och skapa en unik upplevelse för dem, och samtidigt samla in pengar till välgörenhet. ABC Charity skapar i grunden ett verktyg för välgörenhetsorganisationer världen över att samla in pengar till sin sak. När alfabetet är klart och tavlorna säljs kommer 100 % gå till välgörenhet. Vi kallar det “Letters of Compassion”.

Under helgen på Yoga Games samarbetar ABC Charity tillsammans med svenska NON-VIOLENCE.

ABC Charity och NON-VIOLENCE bjuder på yoga klass söndagen den 10e kl 09.30 en klass ledd av Fia Garvner Agoo.

 

 

Ankh AB är en webshop med klanger och inredning främst fran Asien. Vi har klangskålar och gongar för soundhealing och avslappning. Rökelser, statyetter och tyger mm för ditt hem eller yogastudio. www.ankhab.se

 

Axelsons, med mer än 50 års erfarenhet, är Nordens äldsta och största skola inom massage, friskvård och kroppsterapier. Vi har yrkesutbildningar och kurser som kan förändra och fördjupa ditt liv.

Yoga är i dag en välkänd och populär form av fysisk träning, som många förknippar med inre ro, avslappning och stresshantering. Axelsons erbjuder flera populära yogautbildningar och kurser så som Yogamassageterapeut, Yogalärare, Yin Yogalärare och Kvinnors hälsa med ayurveda och yoga.

Hjärtligt välkommen att besöka vår monter så berättar vi mer om våra kurser och utbildningar! www.axelsons.se

 

 

Carly’s Natural Company AB är ett hälsoinriktat företag i Stockholm som nyligen lanserade BOOST by Carly’s Natural Co. BOOST är en 60 ml funktionell energi och fokusshot som ger dig energi på minuten och fokus i timmar. BOOST är 100 % vegansk och innehåller enbart naturligt koffein från kaffebönor, grönt te, guarana, ginseng samt ett flertal vitaminer. BOOST är en no nonsense produkt – alla ingredienser fyller en funktion och inga färg- eller sötningsmedel är tillsatta.

 

 

Brahmaki was born 2015 after an intense period of yoga practice. With a vision of creating a brand finding the middle path between comfortable and dressed up.

The life-loving founders Jesper and Jenny, met in May 2018 and fell in love. Through the brand they want to spread as much love and beauty as they possibly can.  Jenny is a graphic designer and artist. Jesper is a yoga instructor and former high school teacher.  

With roots in yoga, forever grateful for its wisdom and tools for experiencing life in greater depth - they are making clothes for the lovers of life. Understanding that the only constant in life is change they are looking forward with great curiosity what the future has to bring. We wish to express our gratitude and love for all of you whom is supporting our journey and with beautiful grace wearing our clothes. Without you there would be no Brahmaki. brahmaki.com @brahmaki

 

 

I över 30 år har det svenska märket Casall levererat träningskläder och träningsredskap av högsta kvalitet. Kläderna är inspirerade av modeindustrin, med tuffa snitt och fina färger, utan bekostnad av funktionalitet. Träningskläderna från Casall är designade för att du ska känna dig bekväm och kunna göra ditt bästa under träningen. Casall har dessutom fokus på det etiska i produktionen av träningskläderna och jobbar konstant för att varken miljön eller samhället ska bli skadade under tillverkningsprocessen. www.casall.se

 

Complete Unity Yoga founders Malene Vedel and Will Fisher will be offering the opportunity to join them on their life-enriching worldwide retreats as well as purchase some of their super delicious, eco-friendly yoga and meditation equipment including:
The most comfortable yoga meditation cushions on the market that are ergonomic, super comfortable, great for posture and spinal alignment, eco-friendly, natural and stylish (designed in Denmark) with 2 different fillings offering you the opportunity to chose the perfect cushion for you!
✓ Yoga Meditation Cushions
✓ Natural Yoga Mat Bags
✓ Premium Eye Pillows
✓  Yoga Artwork from Copenhagen
✓ Yogic Lifestyle Bags
✓ Organic Yoga Clothes 
✓ Worldwide Retreats

Be sure to head over to their stand and pick up your special Yoga Games Stockholm Discount from Will and Malene at Complete Unity Yoga.

You can have an early sneak peek at their amazing products and retreats here: www.completeunityyoga.com

 

Design Åsa

Stickade ponchos och sjalar i mjuka, härliga material såsom Alpacka, Kashmir och lin.

 

 

Fajers kollektion Vintern 2018/19 bygger på en kombination av teknologi och naturliga element. Den är framtagen med fokus på Form och Framtid samt det Feminina och Funktionella. Dessa fyra ”F” utgör grundfilosofin för Fajers. Här finns en nyfikenhet för framtidens tekniska lösningar och en kärlek till den spirituella harmoni som möjliggör en holistisk livsstil i en hektisk värld. Fajers levererar produkter för världsvana och ambitiösa kvinnor som söker smarta och snygga lösningar för sin livsstil. Produkterna, som erbjuder såväl stil som doftkontroll, kommer i en storlek som passar perfekt i en handväska eller ryggsäck. @worldoffajers worldoffajers.com

 

Fredloves är ett märke vars grundare heter Ann-Sofie Lakso. Hennes nickname - smeknamn är Fred och det kom till i USA. Hon är konstnär och designer. Märket fokuserar primärt runt smycken med mening. Dessa smycken har starka positiva symboler associerade med dem. "Att ha på sig dessa smycken speglar hur vi känner oss. Det är vackert när ett smycke kan bli så personligt".

Hon har gått på konstskola i New York, Paris och Stockholm. Varit lärling hos konstnären Jeffrey Gold i Los Angeles. Jeffrey är även involverad i dessa smycken. 

Hon har även utbildades sig till terapeut och har ett intresse för filosofi, meditation, kommunikation och andlighet. “Att leta efter svaret till hur vi blir lyckliga, utanför oss själva, tror jag är den största illusionen av alla”.

"Namnet Fredloves kom till mig en gång då jag mediterade, det kändes bra och så blev det”. www.fredloves.se Instagram @fredlovesofficial

 

 

Forever Living Products är världens största odlare, tillverkare och distributör av färskpressad Aloe Vera.Vi har ett brett sortiment för invärtes och utvärtes bruk.Vårt breda utbud av hälsoprodukter tar på olika sätt hand om människor och djur från topp till tå.

Kom gärna förbi testa och känn på våra fina produkter.Vi har alltid 90 dagars nöjd kund garanti på ALLA våra produkter.

Vi arbetar i team och söker just nu nya återförsäljare! Varmt välkomna

 

 

En utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global Yoga blandar tekniker från öst och väst.  Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde. Global Yoga har under de senaste tre åren utbildat och vidareutbildat över 350 yogalärare i norden. Vi erbjuder allt från grundutbildningar, workshops, inspirationsdagar och retreats. Global Yoga utvecklades av Johanna Hector efter flera års praktiserande och undervisande - läs om hennes möte med yoga www.globalyoga.se

 

 

Heppa är det smeknamn mina bröder gav mig och det har nu gett namn till en del av vårt familjeföretag som ligger i Karlstad. Med utsikt över Vänerns strand har jag min ateljé där jag tillverkar props till yoga och meditation. Det är bolster, olika meditationskuddar, sittpuffar och ögonkuddar mm. Mina kunder är både privata och olika yogastudios runt om i Sverige.

Tygerna jag använder är Oeko-certiferat linne, sammet och bomull. Jag fyller mina ögonkuddar med ekologiska linfrön med eller utan lavendel. Övriga kuddar är fyllda med skal från ekologiskt odlat bovete från Wermlands bovete. Varmt välkommen till min monter! www.heppa.se

 

Den 7 maj år 2000 i Palm Desert, Kalifornien tog Anna Göransson sin allra första yogaklass. Anna är YogaWorks Professional TT, Urban Om Terapeutisk TT och Sofie Ringsten SUP TT utbildad. Anna brinner för själva entreprenörskapet. Hon har en stark drivkraft, pedagogiskt och mycket karismatiskt förmedlar och främjar hon passionerat och glädjefyllt yogans system.

Anna driver idag GoYoga AB i Öregrund, kurorten och ”Staden vid havet”. Det var där YogaBall www.YogaBall.se med nätbutik föddes.

YogaBall i kork är nu i full rullning och sprids bland yogautövare och i yogastudios världen över. Yogakändis... svenskt landslag...  OS deltagare, fler och fler älskar och använder nu YogaBall, feedbacken är fantastisk!

Nu har du här på YogaGames i Stockholm den 8-10 februari chansen att få träffa Anna och uppleva YogaBall du med. Effekterna är omedelbara, behagligt sätter du igång kroppens cirkulation och energiflöde. -”De gör gott och är lätta att ta med sig i väskan” är en av många värmande betyg.

Varmt välkommen till vår monter! Namaste, A n n a

 


 

Kacchapa betyder sköldpadda på Hindi. Yogakläder i sköna material som är snälla mot miljön, för den moderna människan. 

 

 

Nordiska Yogainstitutet är platsen där du får djupdyka inom yogans värld, närmare bestämt inom Viryayoga. I över 10 år har vi utbildat över 600 yogalärare av högsta kvalitet och haft hundratals glada medresenärer på våra retreats. Vi erbjuder yogalärarutbildningar, retreats och inspiration i yogans tecken i Norden, Spanien och Indien med bas i Stockholm. Bli en del i vår strävan att sprida hållbar yoga till fler.

 

 

omshantisilver.se säljer silversmycken som ska INSPIRERA yoga utövare och andligt intresserade människor som vill förenas för en bättre värld. En del av försäljningen går till Tibetanska barn. Smyckena är Designade av Pia Bohlin och gjorda i silver. Pia Bohlin är yogautövare sedan 30 år och yogalärare sedan 12 år. www.omshantisilver.se

 

 

Jag tror på kraften i växter och örter, det som naturen har skapat och därför är alla varumärken jag säljer 100 % naturliga.

 Living Libations är det kultförklarade kanadensiska hudvårdsmärket som bara använder högkvalitativa och ekologiska ingredienser till sina fantastiska produkter, allt för att du ska känna dig och se fantastisk ut!

Sun Potion har funnit världens bästa leverantörer av ekologiska örter, alger, svamp och andra adoptogener och levererar dem i en snygg förpackning. De höjer ditt immunförsvar, skärper din fokus, balanserar dina hormoner, du får bättre hud, hår och naglar och bättre sömn. Var beredd på ny energi och mer harmoni!

Agent Nateur är ett hudvårdsföretag som arbetar med att hitta de effektivaste och ekologiska ingredienserna från europa och små leverantörer i USA. Deras naturliga deosticks är en av deras storsäljare.

 

Santa Ni tillverkar yoga kläder i svenskvävd ekologisk bomullstrikå, och har GOTS certifierad infärgning. Vi jobbar enbart med SLOW FASHION, våra plagg är tidlösa och varar länge.Våra färger är hämtade från naturen och kan kombineras i det oändliga och många av våra modeller har blivit klassiker.  I vår monter hittar du även handgjorda smycken/armband/malas från Halmstad av PazbyJulia. Vi säljer provkollektioner och udda plagg och smyckeskollektioner till fantastiska priser. Vi önskar dig välkommen att hälsa på hos oss. Web: www.santani.se www.pazbyjulia.se

 

 

WILD - POWERFUL -  PURE

Sóley Organics hudvårdprodukter är skapade på en av jordens renaste plater. De kraftfulla egenskaperna i de Örter som omsorgsfullt plockas för hand av familj och vänner kombinerar våra förfäders expertis med dagens teknik, och erbjuder en naturlig hudvård med hög kvalitet där välbefinnandet är i fokus. 

Ta hand om din hud och din miljö - Sóley . 

 

 

RübergMacao utvecklar produkter med hög funktion som underlättar ditt vardagsliv. Våra produkter passar dig som tränar, oavsett träningsform.

Vi på RübergMacao har lång erfarenhet inom träning och utvecklar därför Sweat Pack för att förenkla vardagen för oss med aktiv livsstil. Sweat Pack är en smart, enkel förvaring för dina träningskläder efter träning. Den suger åt sig all fukt & lukt och håller din vanliga väska fräsch.

RubergMacao tror på hållbara produkter och därför använder vi Oeko-Tyg och producerar i Sverige. Vårt mål är att fortsätta producera fler hållbara produkter inom träning och hälsa. 

 

 

 

Sportapoteket AB/YogaApoteket …Jobbar  med  Fysioterapeuter och massageterapeuter ,yogastudios mm  vi tillverkar egna Massageoljor och importerar egna Tejper och mycket mer så som Bänkpapper till massagebänkar i härliga färger och  i mjukt skönt papper. Sedan några år tillbaka har vi också tagit fram en egen Yogamatta, Johnmat (The Appleheart) i många färger, liksom den smarta övermattan som vi tillverkar av restprodukter från just Yogamattan…

Vi har idag egna block, bolstrar mm Allt du behöver till din Yoga praktik. Vi marknadsför Yoga searcher ett franskt Yoga märke , och Niyamas leggings ett tyskt märke liksom Saprema ett svenskt märke!

Vi är Yogisar som jobbar med produkter vi själva vill ha, i en liten skala som vi kan hantera, och är nyfikna och söker hela tiden nya roliga produkter som är bra för dig oss och vår framtid…

Vi har idag en fysik butik i Helsingborg där vi också utnyttjar ytan till Yogalektioner , vår webbshop www.sportapoteket.se finns alltid öppen, välkommen in!

Och framförallt Välkommen att besöka oss här på Yoga Games, ser fram emot att få se både dig som praktiserar Yoga och dig som har en egen Yogastudio då vi kan erbjuda fina lösningar till dig!

 


Soul of Jiva är en svenskdesignad kollektion, där färger, mönster och design sticker ut lite från mängden. Vi vill lyfta fram kvinnligheten och skönheten, det unika i alla. Våra modeller är gjorda för kvinnokroppar i rörelse. Vi älskar att skapa ett mode som är både vackert och funktionellt. Soul of Jiva ger full rörelse-frihet och ett unikt uttryck. Soul of Jiva är en svenskdesignad kollektion, där färger, mönster och design sticker ut lite från mängden. Vi vill lyfta fram kvinnligheten och skönheten, det unika i alla. Våra modeller är gjorda för kvinnokroppar i rörelse. Vi älskar att skapa ett mode som är både vackert och funktionellt. Soul of Jiva ger full rörelse-frihet och ett unikt uttryck. www.soulofjiva.com

 
 
 

SoulWork Club är din online klubb som är öppen 24/7 worldwide. Här hittar du program som är utformade för att ge dig mer liv, mer energi, mer ”juice”. Vi vill träna på ett lustfyllt sätt och att insidan ska reflekteras och stråla hela vägen till utsidan. Vi älskar att arbeta med kroppen, andetaget och själen eftersom allt du behöver finns inom dig. Genom mer närvaro och ökad kontakt med din kropp och dina känslor väcks din lust, kreativitet, glädje, juice och enorma kraft till liv! www.soulworkclub.com

 

 

Sweatstore.nu gör träningsmode från runt om i världen tillgängligt för dig! Sweatstore.nu drivs av personliga tränaren Linda Tham och sortimentet är utvalt med största omsorg när det kommer till design och funktionalitet. Dom flesta av märkena som du finner i shoppen kommer från Los Angeles och Australien. Två länder som ligger i framkant inom träningsmode och Athleisure. Några exempel på märken du finner i shoppen är: Alo yoga, Koral activewear, Vie active, All fenix, Beyond yoga och Onzie. Följ oss på instagram @sweatstore.nu www.sweatstore.nu

 
 
 
 
 
Tofta Retreat är en rogivande oas mellan Göteborg och Marstrand som erbjuder helgretreater, yoga, meditation och meditationsvandringar. Här möter du Västkusten när den är som allra bäst. Havet, klipporna, skogen, ängarna och en spännande flora samt ett rikt djurliv. Allt i en unik kulturbygd i herrgårdsmiljö med anor från 1500-talet.

Mitt i allt detta finns nybyggda Tofta Retreat. En liten familjär anläggning som erbjuder lugn och harmoni. Eller som flera besökare säger: ”Det här går inte att beskriva, det måste upplevas”. Och allt detta bara en dryg halvtimme från storstadens brus och stress.

 
 
 
 

Touchup Booking är den modernaste bokning- och kundhanteringsplattformen på marknaden framtagen för just skönhets- och hälsobranschen. TouchUp är skräddarsydd för den branschen ni verkar inom exempelvis Yoga, Dans, Massage etc. Med TouchUp kan era kunder boka in klasser, boka en kurs, boka era behandlingar eller workshops. Allt i samma system. Vår produkt TouchUp är unik då vårt fokus för tjänsten är ökad kundnöjdhet och serviceupplevelse för kunden samt nya funktioner för merförsäljning. Kom gärna förbi oss på mässan så berättar vi mer och visar en demo av systemet.

 

 

 

Åk på en träningsresa och kombinera sol och bad med aktiviteter som får dig att må bra. Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar Travea resor för alla nivåer.

Tillsammans med rutinerade instruktörer skapas perfekta förutsättningar för en aktiv semester under en träningsresa. Vi erbjuder ett brett utbud av olika träningsformer och hotell för att du ska kunna ha en aktiv semester. Oavsett om du vill att din träningsresa ska innehålla yoga, tennis, löpning, vandring eller en kombination av olika pass.Våra resor handlar om energipåfyllning, återhämtning, vila och rekreation. Hitta resan som passar på www.travea.se
 
 
 

Clothes & accessories for you to use twentyfour/seven. Whenever you want to achieve that easy feeling, ”comfy, cool & casual” - before, during and after a practice. Comfortable Sustainable Easy care Nature materials. Produceed in a healthy environment in Europe under fair forms. www.wearmyyoga.com

 

 

YGGDRASIL

In Yggdrasil we have found our own purpose in life. Our aim is to inspire you and to challenge your expectations. Be it a yoga mat, towel or jewelry piece. Discover more at: www.yggdrasilbysweden.com #yggdrasilbysweden @yggdrasil_by_sweden

We will be exhibiting a selected range of our products which you can enjoy at a special and generous Yoga Games discount, please visit our stand 52B.

 

 

I yogatidningen Yoga för dig kan du läsa om alla former av yoga och hålla dig uppdaterad om vad som händer i yoga-Sverige. Stora förmåner för dig som prenumererar! Tidningen är nu inne på femte årgången och har tusentals prenumeranter och 100000 besökare på hemsidan. www.yogafordig.nu

 

 

 

Yogagrossisten - yogaspecialisten med allt för din yoga

 

Hos Yogagrossisten.se hittar du Sveriges bredaste sortiment som passar såväl den avancerade yogin som nybörjaren. En stor del är ekologiskt. Allt är giftfritt. Du hittar märken som Manduka liksom vårt egna yogiraj med hög kvalitet till marknadens bästa pris. Förutom yogamattor, klossar, bälten, väskor, meditationskuddar och andra yogatillbehör har vi också härliga wellnessprodukter som eteriska oljor, malaarmband, rökelse, inspirerande yogaböcker och kläder samt ekologisk hudvård. Varmt välkommen till vår monter och pop-up store på mässtorget mittemot caféet. www.yogagrossisten.se

 

 

 


Yogamasti is an exclusive  UK yoga fashion brand, now seen in California too. Selling beautiful and interesting yoga clothing for men and women, they supply to studios and yoga online shops round the globe. Launched in 2009 they also do yoga mat bags, yoga equipment and meditation essentials.

Masti means intense joy! And their clothing depicts just that. They have three collections going currently, each with a functional aspect and aesthetics at the forefront. All their clothing has supports in their tops and have been designed by yoga teachers.

You will find-
Hand painted artistic OM range
Lifestyle collection in soft viskose lycra fabric
Seamless yoga practice collection  in moistiure resistant fabric
Recently added a great selection of organic clothing, available at the show.
There is plenty for men too:)
Show Discounts !!
www.yogamasti.com
Like their facebook page on www.facebook.com/yogaclothes.

 

 

YogiMe Organic yogawear

YogiMe´s kollektion består av sköna yogabyxor i ekologisk GOTS-certifierad trikå. Varje plagg är tillverkat med kärlek och omsorg och designade för bästa komfort och passform. Ett småskaligt genuint hantverk, drivet av kärlek för yoga och sökandet efter de perfekta yogabyxorna!

 

 

”YOGI TEA® har sina rötter i den 3000-åriga indiska ayurvediska läran om balansen mellan kropp, sinne och själ. Kundaliniyogamästaren Yogi Bhajan var en pionjär för denna holistiska yogalivsstil, vars mål är att ge människor ett lyckligt liv med god hälsa.

Yogi Bhajan reste till västvärlden 1969 och undervisade sina studenter i en holistisk, ayurvedisk livsstil och yoga. Han serverade dem te med en blandning av aromatiska kryddor som de tillgivet kallade “Yogi-te”.

Den unika ayurvediska blandningen bygger på Yogi Bhajans eget recept med kanel, kardemumma, ingefära, mm. Till YOGI TEA®s särpräglade smaker och hälsobringande egenskaper används över 80 ekologiskt odlade örter.”

 

 

Yogobe guidar dig till hållbar hälsa genom regelbunden rörelse och vila. Låt vårt team av lärare, instruktörer och experter vägleda dig genom vardagen via träning online. Var och när du vill! Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer, träningstips och övningar. Klicka här och läs mer om Team Yogobe eller för att prova och yoga hemma med några av presentatörerna som du kommer kunna ta klasser för på Yoga Games, helt gratis och utan bindningstid. www.yogobe.com 

 

Carly’s Natural Company AB är ett hälsoinriktat företag i Stockholm som nyligen lanserade BOOST by Carly’s Natural Co. BOOST är en 60 ml funktionell energi och fokusshot som ger dig energi på minuten och fokus i timmar. BOOST är 100 % vegansk och innehåller enbart naturligt koffein från kaffebönor, grönt te, guarana, ginseng samt ett flertal vitaminer. BOOST är en no nonsense produkt – alla ingredienser fyller en funktion och inga färg- eller sötningsmedel är tillsatta.