Exhibitors Yoga Games Marketplace

STOCKHOLM 8-9 feb 2020

 

 

 

AntiGravity® är en unik hybrid mellan luftakrobatik och yoga, som ger en hel ny dimension till träning - den 3-dimensionella utrymmet.  Det är allsidig och skonsam träningsform och den enda aerial fitness-tekniken med mer än 8 olika program. Med hjälp av en Antigravity® Hammock kombineras dans, gymnastik, pilates och yoga. Aerial yoga-genren föddes när AntiGravity® lanserades 2007 av gymnasten, dansaren och yogin Christopher Harrison.

AntiGravity® Sweden föddes 2014 när Isabella Habijan upptäckte träningsformen i NYC. Idag erbjuder vi retreats i Spanien, Sverige och Kroatien; utbildar instruktörer samt anordnar workshops och inspirationsdagar. Varmt välkommen att prova att hänga upp och ner med oss under YogaGames eller låt oss inspirera dig genom att läsa om hur Isabellas perspektiv på livet förändrades genom mötet med AntiGravity® på antigravityfitness.se

 

 

 

Axelsons, med mer än 50 års erfarenhet, är Nordens äldsta och största skola inom massage, friskvård och kroppsterapier. Vi har yrkesutbildningar och kurser som kan förändra och fördjupa ditt liv.

Yoga är i dag en välkänd och populär form av fysisk träning, som många förknippar med inre ro, avslappning och stresshantering. Axelsons erbjuder flera populära yogautbildningar och kurser så som Yogamassageterapeut, Yogalärare, Yin Yogalärare och Kvinnors hälsa med ayurveda och yoga.

Hjärtligt välkommen att besöka vår monter så berättar vi mer om våra kurser och utbildningar! www.axelsons.se

 

 

 

Passion för hälsa är vårt signum. Vi, Carola och Annica är två kollegor och vänner som brinner för hälsa. Genom livsstilsförändringar vill vi inspirera just dig att göra hållbara val för din hälsa.

Med andullationsmassage får du igång din cirkulation i kroppen. Massagen förbättrar din återhämtning, är smärtlindrande och avslappnande.Du förbättrar din energinivå på cellnivå genom bäddens vibrationer och infraröd värme. Kom som du är, lägg dig på vår andullationsmassagebädd. Låt kroppen komma ner i sitt lugn och ro system. Bara för din skull. Hållbarhet för oss är att välja att leva utifrån en hållbar livsstil. 

 

 

 

I över 30 år har det svenska märket Casall levererat träningskläder och träningsredskap av högsta kvalitet. Kläderna är inspirerade av modeindustrin, med tuffa snitt och fina färger, utan bekostnad av funktionalitet. Träningskläderna från Casall är designade för att du ska känna dig bekväm och kunna göra ditt bästa under träningen. Casall har dessutom fokus på det etiska i produktionen av träningskläderna och jobbar konstant för att varken miljön eller samhället ska bli skadade under tillverkningsprocessen. www.casall.se

 

 

Design Åsa

Stickade ponchos och sjalar i mjuka, härliga material såsom Alpacka, Kashmir och lin.

 

 

Dot Shot är världens första hälsoshot baserad på flytande gurkmeja (curcumin) vilket ger upp till 39 gånger bättre upptag i kroppen av curcumin jämfört med andra liknande produkter på marknaden (rot, pulver och kapslar)

Dot Shot har unika kraftfulla anti-inflammatoriska egenskaper, och hjälper idag många personer som lider av tex. muskel eller ledvärk.

DOT SHOT är en ny unik innovativ dryck med en god uppfriskande smak av lime, innehållande naturliga ämnen.

 

 

Personlig rådgivning uppskattas av många idag. Marknadsledande hudvårdsmärket Mary Kay har jobbat med individuella konsultationer och uppföljning av resultat i närmare 60 år. Vid Beauty Consulting Studio Östermalm finner vi din perfekta hudvårdsrutin med omsorgsfullt utformade produkter som uppfyller varje individuellt behov. Upplev känslan, se resultaten och förälska dig i produkterna som lockar fram det allra bästa hos din hy.

Alla produkter är demagogiskt testade för känslig hud. Mary Kay är idag ett av världens största hudvårdsmärke som distribueras i ca 50 länder av 3,5 miljoner skönhets konsulter. Vid monter 33B får du en gratis behandling som ger Silkeslena Händer, "Satin Hands". Deltag i dagens utlottning av ett hand-spa sett!! Välkommen att även boka in en kostnadsfri ansiktsbehandling med våra produkter och du erhåller ett presentkort att använda vid ett produktköp. Välkommen!

 

 

 

Fajers är en fashionstartup som lanserade sin första kollektion i oktober i 2019. Målet är att bygga ett livsstilsvarumärke med focus på att kombinera innovativa och hållbara material med en holistisk livsstil. Fajers levererar produkter för världsvana och ambitiösa kvinnor som söker smarta och snygga lösningar för sin livsstil. Produkterna, som erbjuder såväl stil som doftkontroll, kommer i en storlek som passar perfekt i en handväska eller ryggsäck. Det började med en idé om en väldoftande Gym Clutch och idag är de ensamma med att sälja doft i det format som följer med väskorna. 

Hållbarhet är viktigt för Fajers och det speglar sig bland annat i materialvalen. Vi gör också aktiva val när det kommer till användningen av plast och även om vi inte har lyckats hitta en ersättare till plast i alla lägen jobbar vi hårt för att snart ha löst det. Vi jobbar även med de Globala Målen där vi under våren 2020 kommer att presentera vad vi kommer att lägga fokus på. De mål vi tittar närmare på och där vi vet att vi kan hjälpa till att göra skillnad är:

5. Jämställdhet
8. Anständiga arbetsvillkor
10. Minskad ojämlikhet
12. Hållbar konsumtion och produktion
14. Hav och marina resurser

@worldoffajers - worldoffajers.com

 

 

 

Forever Living Products är världens största odlare, tillverkare och distributör av färskpressad Aloe Vera. Forever Living kontrollerar hela processen från planta, till produkt, till dig. Allt för att kunna garantera dig högsta kvalitet. För att inte utarma jorden praktiseras växelbruk.
Vi har ett brett sortiment för invärtes och utvärtes bruk. Vårt breda utbud av hälsoprodukter tar på olika sätt hand om människor och djur från topp till tå. Kom gärna förbi testa och känn på våra fina produkter. Vi har alltid 90 dagars nöjd kund garanti på ALLA våra produkter. Varmt välkomna!

 

 

 

En utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global Yoga blandar tekniker från öst och väst.  Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde. Global Yoga har under de senaste tre åren utbildat och vidareutbildat över 350 yogalärare i norden. Vi erbjuder allt från grundutbildningar, workshops, inspirationsdagar och retreats. Global Yoga utvecklades av Johanna Hector efter flera års praktiserande och undervisande - läs om hennes möte med yoga www.globalyoga.se

 

Harvest Moon yoga wear gör yogaplagg med feminina detaljer, plagg av hög kvalitet i sköna material. Yogan är alltid top of mind när vi skapar modellerna, plaggen ska inte bara vara snygga och sköna utan även praktiska, de ska inte ta bort fokus från din praktik. Vi prov-yogar i dem innan vi låter modellerna gå i produktion och vi är mycket glada över alla positiva kommentarer från våra kunder.

Harvest Moon är producerat med omtanke; Vi jobbar med lokala familje-drivna fabriker i Portugal som säkerställer att de anställda får en rättvis lön och har det bra på sin arbetsplats Harvest Moon görs i Begränsad upplaga. Våra modeller görs i små upplagor, mellan 50-80 plagg/modell. Det betyder får du ett unikt plagg som vi hoppas att du kommer ha med dig under en lång tid.

 

 

Vi representerar Enagic, ett japanskt 45 årigt företag.

Vår vision är att öppna möjligheter för människor till ett holistiskt hälsosammare liv och samtidigt stödja planetens hälsa. Kangen vatten är elektriskt joniserat, strukturerat, högt antioxidant vatten som återställer kroppen till ett basiskt naturligt tillstånd och ger dig en varaktig hälsa.

Enagic är i fronten inom vattenjoniseringstekniken. Maskinerna är vattenjoniserings och filtreringssystem. Vattentekniken ger dig dricksvatten av högsta kvalitet direkt från kranen och eliminerar behovet av plastflaskor.

Maskinerna producerar fem olika vattentyper som kan ersätta rengöringsprodukter och minska kemikalieanvändningen. Under en livstid kan du genom att äga en maskin spara tiotusentals kilo plast från att nå våra hav och minska plastförbrukningen.

 

 

 

KokoLove har en serie med vackra handgjorda ekologiska produkter som kokosskålar, bestick och bambu sugrör, allt är 100% naturligt och etiskt tillverkat för hand med kärlek

Varje såld produkt bidrar med minst en kvadratmeter beach clean up runtom i världen.

 

 

 

Loelle är det svenska varumärket som erbjuder välgörande oljor för för bred användning på kroppen. Hjärtat i varumärket är deras ekologiska arganolja. Den tillverkas av ett kvinnokooperativ i Marocko där denna dyrbara olja utvinns. Eftersom Loelle tar oljan direkt från kooperativet finns det inga mellanhänder. Därför kan de garantera kvaliteten och arganoljan har märkningen ECOCERT och Vegan. När man köper en produkt med arganolja stödjer man kvinnornas arbete i kooperativet.

Kvaliteten står i centrum för Loelles produkter. De använder handplockade ingredienser och använder inte onödiga tillsatser. De tar hänsyn till miljön och vår hud. Samtidigt ska det vara en härlig upplevelse att använda produkterna. #cleanbeauty #notonlyorganic

 

 

 

Magnetix Wellness produkter har en elegant design med kraft av magneter och erbjuder både magnetsmycken och wellnessprodukter.
Kombinationen av det innovativa konceptet "smycken med effekt" gör MAGNETIX Wellness framgångsrikt i över 14 länder.
Du har möjlighet att köpa kraftfulla powerhjärtan, magnetarmband, magnetringar och vitaliserande vattenpinnar samt mycket mer!

Vi erbjuder bagar istället för platspåsar, vi källsortera , vi jobbar aktivt med en förbättring av frakt, bättre förpackningar samt även en mer genomtänkt tillverkning av produkterna. Välkommen att besöka oss!

 

 

 

Maitri är sanskrit och betyder ”Loving Kindness” . Lisa som driver företaget vill inspirera till att ta hand om sig på bästa sätt och erbjuder behandlingar, retreat, event och produkter med omtanke för både människor och miljö.

Hon har med sig en del av sitt sortiment för att kittla våra olika sinnen med ljud, ljus, doft och smak för att skapa en härlig atmosfär, en känsla och en plats att landa på.

Att skapa en miljö och ett varande med omtanke för en hållbar individuell utveckling skapar förutsättningar för ett kärleksfullt, bättre och mer hållbart samhälle.

Varmt välkommen till vår monter för att få veta mer om vår nästa magiska Upplevelseretreat till Azorerna eller kika i vår Pop Up store, där du hittar sköna prylar till riktigt schyssta priser! www.maitri-movement.com

 

 

 

Nature Unite är ett Londonbaserat företag grundat av svenska Caroline Mårtén. Vi har utvecklat den första återanvändbara vattenflaskan som är tillverkad med särskilt exponerad OceanBound återvunnen plast. Det är över 8 miljoner ton plast som hamnar i våra hav årligen (en sopbil varje minut) som har en förödande effekt på vilda djur och växter.

Nature Unite flaskan ger dig en möjlighet att förminska plasten som hamnar i våra hav genom att du inte behöver köpa engångs vattenflaskor längre men också för att den är gjord med just den plasten som skulle hamna i våra hav om det inte plockas upp. Vill du hjälpa till att hålla våra hav blå? w. natureunite.com i. @nature.unite

 

 

 

Nordiska Yogainstitutet är platsen där du får djupdyka inom yogans värld, närmare bestämt inom Viryayoga. I över 10 år har vi utbildat över 600 yogalärare av högsta kvalitet och haft hundratals glada medresenärer på våra retreats. Vi erbjuder yogalärarutbildningar, retreats och inspiration i yogans tecken i Norden, Spanien och Indien med bas i Stockholm. Bli en del i vår strävan att sprida hållbar yoga till fler.

 

 

Ohli Ayurvedic Essence of Life - är tillverkare av toxinfria, helt naturliga, hållbara och etiska ayurvediska samt yoga produkter. I samarbete med våra ayurvediska terapeuter och läkare har vi skapat både hudvårds oljor och te blandningar som kombinerar den gamla Vediska vetenskapen med den Nordiska kunskapen om växter.

Våra natur yoga mattor är handvävda, behandlade för ett bästa grepp med gummiträdets naturgummi, och tillverkade av ren banan fiber, vass, samt GOTS certifierad organisk bomull. Även mattornas, samt klädernas färger i Ohli kollektionen är 100% giftfria och skapade av ayurvediska örter. Varje matta vi säljer bidrar till en ökad levnadsstandard för våra handvävare i Södra Indien. "Ohli - reconnecting with pure nature on yoga mat, and beyond"

 

 

omshantisilver.se säljer silversmycken som ska INSPIRERA yoga utövare och andligt intresserade människor som vill förenas för en bättre värld. En del av försäljningen går till Tibetanska barn. Smyckena är Designade av Pia Bohlin och gjorda i silver. Pia Bohlin är yogautövare sedan 30 år och yogalärare sedan 12 år. www.omshantisilver.se

 

 

 

Modern dynamisk och flödande yoga! För dig som vill lära dig traditionella grunder i yoga och kombinera med kreativa flöden och en egen personliga stil. Grundutbildning 200 tim och fördjupningar inom Inversions, Backbend och Vinyasa  med klasser och föreläsningar online på Yogobe.www.oneyoga.se Instagram @oneyoga.se

 

 

We imagined a place that would have everything you needed for a magical escape. A place to re-charge mind, body and soul.  A place with the relaxed and cozy atmosphere of a home blended with comfort and elegance and a feeling of luxury. Happiness, selfcare, peace and soulfood all included for free!

Practice yoga when you want and as much you want! Our highly dedicated team of teacher are here to inspire you and take care of you Our beautiful studio has infrared heating, and 2-4 classes daily. Pamper your body and soul  and improve physical and mental health with massage therapy. We offer a variety massage options, with professional and highly skilled therapists from around the world.

You cannot live well, love well and sleep well unless you eat well!  Enjoy unforgettable meals in our stunning living room. Healthy, colourfull and tastefull. We invite you to come and be taken care of as many days as you like. Come when you need, leave when you want! We have 5 doublerooms / suites, beautifully designed for you to feel home and relaxed in. Our spacious living room has a stunning seaview and our outdoor atrium is the perfect place to relax 

 

 

 

Sensate tillhandahåller djup avslappning på plats på 10 minuter - alla hälsosamma resultat för själ och kropp, men utan år av träning.

Sensate-enheten och appen designades av en ledare inom integrativ medicin för att ge dig möjlighet att hantera din stress, förbättra din sömn och koncentration, samt uppnå många av de andra fördelaktiga resultaten som vi förknippar med meditation. Sensate, som är världens första vagusstimuleringsprodukt för allmänt bruk, har visat sig förbättra variationen i hjärtfrekvensen och känslan av våra användares subjektiva välbefinnande redan från den första sessionen.

Hitta ett bekvämt ställe att sitta ner eller ligga. Koppla sedan Sensate-enheten med din smartphone, sätt på hörlurar, placera Sensate-enheten på bröstet och koppla av i 10, 20 eller 30 minuter. Sensate kommer att resonera med sk infrasonic frekvens för att lugna dig och tona den vagala nerven, medan du kommer att fördjupa dig i det medföljande neuro-akustiska ljudbilden som passar ditt humör.

 

 

 

SIBERIAN SHAMANIC SCHOOL. AAYLA SHAMAN

Text: Supreme White hereditary shaman of 21 century. The voice of the souls on the Earth. Her abilities are proved by numerous scientific experiences. Creator of the School of Siberian shamanism. She is an open channel for contact with the spirits of ancient civilizations.

 
 
 
 

At Skincare Crafters you’ll find everything you need to make your own clean, organic and incredibly effective skincare products at home.

When you take creative control over the products you put on your skin, you can enjoy beautiful results at a fraction of the cost using a tailored mix of ingredients in pure or concentrated form. Better for you and the environment. Your choices contribute to a cleaner, more organic and fair-trade world.

Welcome to our stand at Yoga Games where you can learn about, try out and buy our products with discounted prices! In the meanwhile check our products and free recipes at skincarecrafters.com

 
 
 
 

Vi på Svensk Hälsokost värnar om både dig som kund och om naturen. Det ska vara lätt att göra val som får dig att må bra och med naturliga och rena produkter vill vi hjälpa dig på vägen. Vi tror att hälsa och välmående kommer inifrån och genom sunda val i vardagen och vardagsmotion så kan du uppnå dina mål. 

 

Vi vill finnas här för dig och hjälpa dig på vägen mot dina mål genom att förmedla hälsoinspiration och träningsglädje, samtidigt som vi erbjuder naturliga produkter av hög kvalite som rör alla områden inom träning, hälsa, livsmedel och skönhet. Hos oss hittar du bland annat, eteriska oljor, naturliga oljor, vitaminer, mineraler alger och mycket mer. Välkomna! www.svenskhalsokost.se

 
 

 

TurmeriX innehåller högkvalitativ gurkmeja i en unik formula tillsammans med 16 andra örter och kryddor, 100% veganskt och naturligt - enkelt, gott och utan onödiga tillsatser. Har du hört om gurkmeja tidigare men känner dig vilse i djungeln, har du frågor, funderingar eller helt enkelt bara vill smaka så kom och hälsa på oss i montern www.turmerix.se

 

 

Vackraliv Yoga skapades med passion för yoga. Vacker yogadesign & funktionalitet för ett magiskt yogaflow. Allt för en yogis värdefulla stund på yogamattan.

Med grundvärdering att ta hand om vår moder jord är Vackraliv yoga medvetet eco friendly i samspel med långvarig kvalitet. Yogamattorna är helt fria från gifter, toxiner och PVC.

Med 20 års bakgrund inom mode, design & coaching samt stark passion för yogapraktik, mindfulness och framförallt vacker yogadesign så skapades Vackraliv Yoga i Göteborg. Kreativiteten växte till liv i lilla Ericiera, Sandhi House under Global Yoga utbildning 2019.

Vackraliv yoga är inspirerat av chakrabalans & chakrasymbolen ”muladhara/rootchakrat/att vara grundad/I am” som ligger med i Vackraliv Yogas logotyp samt även att lyfta kärleken till vackra du. Be more you! With Love and Light, Gabriella Vackra Liv Yoga. www.vackraliv.se

 

 

 

 

 

Allt för Dig & Din Yoga. www.wearmyyoga.com

 

 

 

Wilma & Louise vill hjälpa dig att sticka ut i mängden med unik design på olika utvalda livsstilsprodukter. Våra vackra yogamattor är tvättbara i maskin och de erbjuder ett magiskt grepp när du blir varm. Vi kommer även ta med våra lyxiga frottéhanddukar i samma härliga design. Tjocka, exklusiva handdukar med fantastisk absorptionsförmåga. Välkomna till vår monter 28! wilmalouise.com

 

 

 

YGGDRASIL

In Yggdrasil we have found our own purpose in life. Our aim is to inspire you and to challenge your expectations. Be it a yoga mat, towel or jewelry piece. Discover more at: www.yggdrasilbysweden.com #yggdrasilbysweden @yggdrasil_by_sweden

We will be exhibiting a selected range of our products which you can enjoy at a special and generous Yoga Games discount, please visit our stand 52B.

 

 

I yogatidningen Yoga för dig kan du läsa om alla former av yoga och hålla dig uppdaterad om vad som händer i yoga-Sverige. Stora förmåner för dig som prenumererar! Tidningen är nu inne på femte årgången och har tusentals prenumeranter och 100000 besökare på hemsidan. www.yogafordig.nu

 

 

 

 

 

Yogagrossisten - yogaspecialisten med allt för din yoga

 

Hos Yogagrossisten.se hittar du Sveriges bredaste sortiment som passar såväl den avancerade yogin som nybörjaren. En stor del är ekologiskt. Allt är giftfritt. Du hittar märken som Manduka liksom vårt egna yogiraj med hög kvalitet till marknadens bästa pris. Förutom yogamattor, klossar, bälten, väskor, meditationskuddar och andra yogatillbehör har vi också härliga wellnessprodukter som eteriska oljor, malaarmband, rökelse, inspirerande yogaböcker och kläder samt ekologisk hudvård. Varmt välkommen till vår monter och pop-up store på mässtorget mittemot caféet. www.yogagrossisten.se

 

 

 

 

YogiMe Organic yogawear

YogiMe´s kollektion består av sköna yogabyxor i ekologisk GOTS-certifierad trikå. Varje plagg är tillverkat med kärlek och omsorg och designade för bästa komfort och passform. Ett småskaligt genuint hantverk, drivet av kärlek för yoga och sökandet efter de perfekta yogabyxorna!

 

 

 

”YOGI TEA® har sina rötter i den 3000-åriga indiska ayurvediska läran om balansen mellan kropp, sinne och själ. Kundaliniyogamästaren Yogi Bhajan var en pionjär för denna holistiska yogalivsstil, vars mål är att ge människor ett lyckligt liv med god hälsa.

Yogi Bhajan reste till västvärlden 1969 och undervisade sina studenter i en holistisk, ayurvedisk livsstil och yoga. Han serverade dem te med en blandning av aromatiska kryddor som de tillgivet kallade “Yogi-te”.

Den unika ayurvediska blandningen bygger på Yogi Bhajans eget recept med kanel, kardemumma, ingefära, mm. Till YOGI TEA®s särpräglade smaker och hälsobringande egenskaper används över 80 ekologiskt odlade örter.”

 

 

 

Yogobe guidar dig till hållbar hälsa genom regelbunden rörelse och vila. Låt vårt team av lärare, instruktörer och experter vägleda dig genom vardagen via träning online. Var och när du vill! Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer, träningstips och övningar. Klicka här och läs mer om Team Yogobe eller för att prova och yoga hemma med några av presentatörerna som du kommer kunna ta klasser för på Yoga Games, helt gratis och utan bindningstid. www.yogobe.com 

 

 

 

I min butik handlar allt om välbefinnande och hälsa. Här hittar du allt för att kunna må bra, inifrån och ut. Jag tänker hållbart, kvalité, miljö och ekologiskt. De flesta varumärken jag har i butiken är svenska med några få undantag. Många av dessa märken är ekologiska eller arbetar med hållbarhetsfrågor på olika sätt. Du hittar här träningskläder, Yogakläder, Yogamattor, hudvärd, make-up, hemvård och smycken. www.bodynsoul.se

online casino