Utställare Yoga Games Hälsomässa 

Malmö 3-4 november 2018

 

 

En personlig studio i Malmö med fokus på Iyengar yoga.

Iyengar yoga, en metodisk form av yoga där vi genom precision, anatomisk korrekthet och fullständig medvetenhet i asanas (kroppsställningar) börjar uppleva den inre harmoni yoga är.

Din kroppskännedom och självinsikt  blir bättre samtidigt som du blir starkare, uthålligare och mer balanserad. 

Vi har grundkurser för dig som är ny till yoga., intensivklasser och drop in schema med olika nivåer. Oavsett om du är ny till yoga eller en erfaren yogi är du varmt välkommen till oss.

 

 

Ankh AB är en webshop med klanger och inredning främst fran Asien. Vi har klangskålar och gongar för soundhealing och avslappning. Rökelser, statyetter och tyger mm för ditt hem eller yogastudio. www.ankhab.se

 

 

I över 30 år har det svenska märket Casall levererat träningskläder och träningsredskap av högsta kvalitet. Kläderna är inspirerade av modeindustrin, med tuffa snitt och fina färger, utan bekostnad av funktionalitet. Träningskläderna från Casall är designade för att du ska känna dig bekväm och kunna göra ditt bästa under träningen. Casall har dessutom fokus på det etiska i produktionen av träningskläderna och jobbar konstant för att varken miljön eller samhället ska bli skadade under tillverkningsprocessen. www.casall.se

 

 

EYESEEi

Natural Crystal Silver Jewelry
& Yoni Eggs for SelLove & pleasure.
EYESEEi.com

 

 

Forever Living Products är världens största odlare, tillverkare och distributör av färskpressad Aloe Vera.Vi har ett brett sortiment för invärtes och utvärtes bruk.Vårt breda utbud av hälsoprodukter tar på olika sätt hand om människor och djur från topp till tå.

Kom gärna förbi testa och känn på våra fina produkter.Vi har alltid 90 dagars nöjd kund garanti på ALLA våra produkter.

Vi arbetar i team och söker just nu nya återförsäljare! Varmt välkomna

 

 

En utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global Yoga blandar tekniker från öst och väst. Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde. Global Yoga har under de senaste tre åren utbildat och vidareutbildat över 350 yogalärare i norden. Vi erbjuder allt från grundutbildningar, workshops, inspirationsdagar och retreats. www.globalyoga.se

 

Gran Canaria är ett populärt resmål med nästan 6 mil stränder där du kan koppla av med familjen. Öns västra del har dessutom utsetts till ett biosfärreservat. En minikontinent med alla typer av upplevelser där du hittar allt du behöver för att göra varje dag speciell. Ta en båttur och titta på valar, vandra i de kanariska tallskogarna, gå på museer eller koppla av på en lugn strand.
 

 

HelhetsAkademin i Helsingborg är ett HR och hälsobolag som skapar HR lösningar med fokus hälsa. Bland annat bygger vi hälsofrämjande strukturer för företag som vill arbeta med att skapa en friskare organisation. I det ingår att stärka det som fungerar (det friska) samt att kartlägga och ikraftsätta det som är resursläckage och behöver förbättras/utvecklas. 

HelhetsAkademin har sin fysiska plattform i Helsingborg där yogan och andra hälsostödjande tjänster och aktiviteter erbjuds. Till Yoga Games kommer Wivi-Anne Nyberg som är delägare och grundare till HelhetsAkademin. Hon har också grundat Ayur Yoga Yogalärarutbildning som är internationellt certifierad yogalärarutbildning på 200 timmar inom Yoga Alliance. På Yoga Games har du möjlighet att både delta på hennes Ayur Yoga klass, söndag 29 april kl 11 samt samtala med henne och få mer information om HelhetsAkademin samt Ayur Yoga vid deras monter.

HelhetsAkademin arrangerar också ett antal yogaretreats, både inom Sverige och utomlands. Alltifrån dagsretreat till hel veckas retreat. 

Mer om HelhetsAkademin finner du här: www.helhetsakademin.se

 

Hing yoga series är en produktserie för välmående och aromaterapi. Kollektionen består av yogaljus, olja, deo och tvål. Alla produkter tillverkas för hand i Piteå - Norrbotten av naturliga och ekologiskt odlade råvaror.

Yoga series är en del av Hing Organics, kollektionen är en co-design med yogaläraren och illustratören Camilla Neideman.

 

 

Necessities By Red - Din personliga yogabutik på nätet.

Med härliga yogamattor, vackra yogakläder, fina handgjorda smycken, vegansk hudvård och egentillverkade ögonkuddar för Savasana genomsyras allt av kärleken till yogan.

Malin som själv jobbar som yogalärare har en känsla för det nödvändiga för dig och din yogavardag. What is your necessity? www.by-red.se

 

VIRYAYOGA by Nordiska Yogainstitutet

Nordiska Yogainstitutet är platsen där du får djupdyka inom yogans värld, närmare bestämt inom Viryayoga. I över 10 år har vi utbildat över 600 yogalärare av högsta kvalitet och haft hundratals glada medresenärer på våra retreats. Vi erbjuder yogalärarutbildningar, kurser, retreats och inspiration i yogans tecken i Norden, Spanien och Indien med bas i Stockholm.

Bli en del i vår strävan att sprida hållbar yoga till fler! www.nordiskyoga.se

 

Min intention och längtan är att skapa kläder som man trivs i och samtidigt göra något gott för vår värld och vår planet. Kläderna är sydda i ekologisk bomull och producerade enligt Living Wages vilket betyder att de som har sytt plaggen får lite mer i lön än den annars satta minimum lönen.

Min största inspiration är alla de fantastiska yogis jag möter varje dag. Både på och utanför mattan.

Pawpaw betyder papaya och uttalas som engelskans "tass".

Välkommen till vår monter under Yogames Malmö! Jag hoppas vi ses där❤"

 

 

Raja Yoga Lund erbjuder autentisk yogaundervisning och yogalärarutbildningar, rogivande och välgörande behandlingar, samt en helvegetarisk restaurang, Yoga Bar, på centralt men rofyllt läge i Lund. Raja Yoga betyder den ”kungliga yogan” och syftar på en yoga som påverkar både sinne och kropp på djupet. 

Raja Yoga Lund har examinerat hundratals yogalärare med certifiering enligt Yoga Alliance och är ett av de främsta utbildningscentra för yoga i södra Sverige. 

Läs mer om oss på vår hemsida www.rajayogalund.se

 

Swedish slow fashion

Santa Ni is a Swedish, organic fashion brand with a focus on wellbeing and slow fashion. The comfotable garments can be used for yoga practice or when goinig out, paired with boots and jewellery.

Web: www.santani.se

Webshop: www.santanistore.se

 

 

Saprema designar yogakläder i ekologiska och miljövänliga material med produktion i Estland och Sverige. Vi har kollektioner för både dam och herr och även alla typer av yoga! Hos oss hittar du allt från återvunna polyestertights för hotyogis till vita kläder för Kundalini. Vi har även yogagungor och meditationskuddar, en del smycken som är framtagna i samarbete med Gurubead samt yogaböcker. Alla kläder designas av vår grundare Anna Asplund som själv är yogalärare och hängiven yogini. www.saprema.se

“Does this path have a heart? If the answer is yes, then the path is good. If the answer is no, it is of no use at all ”

 

YOGA BUDDISAR & INSPIRATIONSKORT MED HÄRLIGA BUDSKAP FÖR BARN

Könlösa små varelser som vill sprida skön energi till varenda unge och stärka dem på livets väg.

De små glada figurerna kallas för Buddisar. Produkterna säljs av Magdalena Lagerström som driver SHRI yogastudio i Alingsås. Syftet med produkterna är att inspirera till mer rörelse glädje och på ett lekfullt sätt få fler barn att yoga. Produkterna används både inom skola och för privat bruk. Kom och prata barn yoga med mig som jag brinner för så. Tillsammans stärker vi fler barn och unga. Jag har också skrivit en barn yoga bok som vill öppna upp för fantasi och rörelseglädje. Boken vill också påminna om något som är lätt att glömma av – att ibland återhämta sig och ge sig själv några sköna kärleksfyllda andetag

 


Soul of Jiva är en svenskdesignad kollektion, där färger, mönster och design sticker ut lite från mängden. Vi vill lyfta fram kvinnligheten och skönheten, det unika i alla. Våra modeller är gjorda för kvinnokroppar i rörelse. Vi älskar att skapa ett mode som är både vackert och funktionellt. Soul of Jiva ger full rörelse-frihet och ett unikt uttryck. Soul of Jiva är en svenskdesignad kollektion, där färger, mönster och design sticker ut lite från mängden. Vi vill lyfta fram kvinnligheten och skönheten, det unika i alla. Våra modeller är gjorda för kvinnokroppar i rörelse. Vi älskar att skapa ett mode som är både vackert och funktionellt. Soul of Jiva ger full rörelse-frihet och ett unikt uttryck. www.soulofjiva.com

 

Yoga- och meditationskudde som ingen annan!

Yoga- o meditationskuddar i egen design. Varje kudde har ett unikt utseende – ingen är den andra lik. Sukha Yogating erbjuder yogatillbehör, Yoga- o meditationskuddar, Ögonkuddar, Bolster mm. Egen design och tillverkning i liten skala.

Kontakt: monica@sukha.se eller 0708 - 37 98 50 Välkommen att besöka oss i monter 25B!

www.facebook.com/SukhaYogating

 

 

TOTUM Kroppsterapi är en effektiv, djupgående och förlösande massageform. Behandlingsformen kombinerar akupressur, zonterapi, meridianmassage, muskelavslappning, andningsteknik och frigörande av leder.

Kroppsterapi fokuserar på att komma åt orsaken till problemet och inte bara behandla symptomen.

Kropp och psyke har nära samband med varandra, och i Totum Kroppsterapi behandlar vi hela människan. En modern behandlingsform, som har bevisat sin effektivitet inom båda elitsport och PTSD-behandling.

På Totums utbildning i centrala Malmö, får du en intensiv läroprocess, där du i tätt samarbete med kompetente lärare blir en självständig kroppsterapeut på bara 1 år.  

Hälsa på oss och hör mera.

 

 

WEARMYYOGA- kläder gjort för träning, vila och allt där i mellan… kläder & probs så som mattor, bolster, block etc. etc.

WMY stödjeri mesta möjliga mån europeiska tillverkare och som alla lever upp till (BSCI) etniskt, socialt och miljömässigt korrekthet t.ex. arbetsstandarder, inget barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid, löner etc. WMY vill skapa produkter som inspirerar tillrörelse i alla dess former. Vi älskar det vi gör och försöker hela tiden  vara nyfikna på livet, utvecklas & utveckla och vi hoppas du  tycker om resultatet lika mycket som vi…

 

 

I yogatidningen Yoga för dig kan du läsa om alla former av yoga och hålla dig uppdaterad om vad som händer i yoga-Sverige. Stora förmåner för dig som prenumererar! Tidningen är nu inne på femte årgången och har tusentals prenumeranter och 100000 besökare på hemsidan. www.yogafordig.nu

 

Yogagrossisten - yogaspecialisten med allt för din yoga

 

Hos Yogagrossisten.se hittar du Sveriges bredaste sortiment som passar såväl den avancerade yogin som nybörjaren. En stor del är ekologiskt. Allt är giftfritt. Du hittar märken som Manduka liksom vårt egna yogiRAJ med hög kvalitet till marknadens bästa pris. Förutom yogamattor, klossar, bälten, väskor, meditationskuddar och andra yogatillbehör har vi också härliga wellnessprodukter som eteriska oljor, malaarmband, rökelse, inspirerande yogaböcker och kläder samt ekologisk hudvård. Varmt välkommen till vår monter och pop-up store på hälsomässan. www.yogagrossisten.se

 

YogiMe Organic yogawear

YogiMe´s kollektion består av sköna yogabyxor i ekologisk GOTS-certifierad trikå. Varje plagg är tillverkat med kärlek och omsorg och designade för bästa komfort och passform. Ett småskaligt genuint hantverk, drivet av kärlek för yoga och sökandet efter de perfekta yogabyxorna!

 

YOGI TEA® har sina rötter i den 3000-åriga indiska ayurvediska läran om balansen mellan kropp, sinne och själ. Kundaliniyogamästaren Yogi Bhajan var en pionjär för denna holistiska yogalivsstil, vars mål är att ge människor ett lyckligt liv med god hälsa.

Yogi Bhajan reste till västvärlden 1969 och undervisade sina studenter i en holistisk, ayurvedisk livsstil och yoga. Han serverade dem te med en blandning av aromatiska kryddor som de tillgivet kallade “Yogi-te”.

 

Den unika ayurvediska blandningen bygger på Yogi Bhajans eget recept med kanel, kardemumma, ingefära, mm. Till YOGI TEA®s särpräglade smaker och hälsobringande egenskaper används över 80 ekologiskt odlade örter.