Exhibitors Yoga Games Marketplace 

GOTHENBURG 27-28 APRIL 2019

 

Ankh AB är en webshop med klanger och inredning främst fran Asien. Vi har klangskålar och gongar för soundhealing och avslappning. Rökelser, statyetter och tyger mm för ditt hem eller yogastudio. www.ankhab.se

 

Axelsons, med mer än 50 års erfarenhet, är Nordens äldsta och största skola inom massage, friskvård och kroppsterapier. Vi har yrkesutbildningar och kurser som kan förändra och fördjupa ditt liv.

Yoga är i dag en välkänd och populär form av fysisk träning, som många förknippar med inre ro, avslappning och stresshantering. Axelsons erbjuder flera populära yogautbildningar och kurser så som Yogamassageterapeut, Yogalärare, Yin Yogalärare och Kvinnors hälsa med ayurveda och yoga.

Hjärtligt välkommen att besöka vår monter så berättar vi mer om våra kurser och utbildningar! www.axelsons.se

 

Meditationslärarprogrammet CARE

Meditationslärarprogrammet är utbildningen för dig som vill påskynda det uppvaknande mänskligheten står inför.

Det gör du genom att lära ut meditation till individer och organisationer utifrån ett perspektiv av ökad medvetenhet. Programmet inkluderar även de sociala och globala domänerna av medvetenhet - med tekniker för att kunna förbättra mellanmänskliga relationer och samhället i stort. En utbildning för dig som vill gå djupare i din egenpraktik, vill hjälpa människor att växa och vara en kraft för positiv påverkan på omvärlden. www.meditationslararprogrammet.se

 

I över 30 år har det svenska märket Casall levererat träningskläder och träningsredskap av högsta kvalitet. Kläderna är inspirerade av modeindustrin, med tuffa snitt och fina färger, utan bekostnad av funktionalitet. Träningskläderna från Casall är designade för att du ska känna dig bekväm och kunna göra ditt bästa under träningen. Casall har dessutom fokus på det etiska i produktionen av träningskläderna och jobbar konstant för att varken miljön eller samhället ska bli skadade under tillverkningsprocessen. www.casall.se

 

 

DE URIA is an altruistic brand offering YOGA and home products 100 % ORGANIC. We provide ethically-made, ecoconscious products for the yoga community and beyond. Our yoga line is naturally dyed with AYURVEDIC HERBS, giving each color a therapeutic property.

Our bestseller is a handwoven yoga mat made of organic certifed cotton and natural tree rubber sourced from India; the mat is non-slip and infused with ayurvedic herbs that provide unique colors and different healing properties.

Our clothing line is on its way and we have amazing vegetal dyed bags waiting for you! Visit DE URIA to see our beautiful organic products and meet with us! www.deuria.com

 

 

Design Åsa

Stickade ponchos och sjalar i mjuka, härliga material såsom Alpacka, Kashmir och lin.

 

 

En utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Global Yoga blandar tekniker från öst och väst. Med dessa tekniker byggs en klass med precision och flöde. Global Yoga har under de senaste tre åren utbildat och vidareutbildat över 350 yogalärare i norden. Vi erbjuder allt från grundutbildningar, workshops, inspirationsdagar och retreats. Global Yoga utvecklades av Johanna Hector efter flera års praktiserande och undervisande - läs om hennes möte med yoga HÄR! www.globalyoga.se

 

 

Heroicalife.com

 

 

At Heroica we believe that Women are empowered through fitness and want you to look and feel your best both inside and out. From modest beginnings we strive to bring the best brands to Scandinavia and Europe. We're dedicated to keep you working out in style with hand picked collections including specific athleisure must-haves for activities like Yoga and Running or for having Fika with friends. Our collections include only the best sportswear designs from around the globe including labels from Scandinavia, USA, Australia and Europe for that on-point gym look. Let us do the hard work for you in finding the best pieces that will fit effortlessly into your everyday active life. Based in Göteborg and shipping globally. Heroicalife.com

 

 

Jung Shim teaches people how to thrive in today’s world

By tapping into your own human energy source and learning how to renew it in a sustainable way, we can help lead you to a healthier and happier life.

 

 

Kacchapa betyder sköldpadda på Hindi. Yogakläder i sköna material som är snälla mot miljön, för den moderna människan. 

 

LOU & FRIENDS GER DIG EN MODERN MIX AV UNIKA PRODUKTER FRÅN VÄRLDENS ALLA HÖRN

I takt med fler och fler resor som jag gjort runt om i världen och ett stort intresse för andra kulturer har detta företaget vuxit fram till vad det är idag. Jag brinner för att hitta unika och vackra produkter som ger dig din personliga och unika stil.

De vackra hamamhanddukar fann vi under en av våra resor till Istanbul och Nordafrika och deras tidlöshet och stil tycker vi passar väl in i vår nordiska stil. De är dessutom otroligt smidiga och lätta att packa ner i din träningsväska eller när du ska ut och resa.

Jag har alltid dragits till vackra tyger och Indien detta fascinerande vackra färgstarka land. Visste att jag ville skapa något med dessa vackra tyger men med en enkel modern design. Lätta och användbara plagg som inte följer något mode utan något som du kan ha glädje av år efter år. Utav detta föddes våra kimonos, som nu är en av våra mest omtyckta produkter.

För oss är det väldigt viktigt att våra produkter produceras på ett etiskt och hållbart sätt som gynnar lokalbefolkningen i respektive land. www.louandfriends.se

 

 

Med varumärket Mother Earth vill vi göra våra fantastiska ekologiska råvaror och arter tillgängliga för alla. Eftersom vi under många år importerat ekologiska råvaror till Sverige, har vi byggt upp ett unikt globalt kontaktnät med producenter från hela världen. Vi kan ta in varor utan att gå genom mellanhänder och kan, tack vare detta, tillhandahålla dessa till rimliga priser, och samtidigt också ha insyn i hur de verkligen produceras. Många av våra produkter odlas, skördas och hanteras genom traditionella och naturliga metoder i brukarägda kooperativ, där intäkterna från försäljningen verkligen kommer odlarna och deras familjer till gagn. Det är vad vi kallar en verkligt hållbar produktion, från jord till bord.

 

 

Svenskt märke med otroligt sköna yogakläder i ekologisk bambu, tillverkade inom EU samt mer atletiska träningskläder i premiumkvalitet. Samtliga plagg designade i Sverige, i samarbete med idrottare och yogalärare. 

 

VIRYAYOGA by Nordiska Yogainstitutet

Nordiska Yogainstitutet är platsen där du får djupdyka inom yogans värld, närmare bestämt inom Viryayoga. I över 10 år har vi utbildat över 600 yogalärare av högsta kvalitet och haft hundratals glada medresenärer på våra retreats. Vi erbjuder yogalärarutbildningar, kurser, retreats och inspiration i yogans tecken i Norden, Spanien och Indien med bas i Stockholm.

Bli en del i vår strävan att sprida hållbar yoga till fler! www.nordiskyoga.se

 

 

 

 

.

r

 

Nyttadesign utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer textila produkter som syftar till att öka välbefinnandet för människan med så litet fotavtryck som möjligt i ekosystemet. Produkter för långsiktigt hållbart välbefinnande kort uttryckt. De textila material som används kommer från ekologiskt odlad råvara, bomull, hampa och lin. Fyllnadsmaterialen i de flesta av våra kuddar är restmaterial kommer från lantbruk, vingårdar och fruktindustrier. På Yoga games ställer vi ut kategori Relax, huvudstöd och meditationskuddar dessa är fyllda med boveteagn eller hirsskal som samtliga tål vatten och kan tvättas. Vi har även med oss produkter från kategori Hot/cold, kyl- värmeprodukter och kategori Lady, menskoppar i slikon och trosskydd samt bindor i ekobomull.

 

 

You are complete!

Modern, flödande och dynamisk yoga som lockar fram det bästa inom dig. One Yoga har fördjupande Yogautbildningar som du kan sätta samman efter ditt eget behov från 50 – 200 timmar. En unik yogaportal ger dig både workshops och manualer som kompletteras med klasser, föreläsningar och meditationer online i samarbete med Yogobe.  Kunskap och passion förankrat i yogatradition och kryddad med modern fysiologi och pedagogik.

Elaine De Souza är grundare av One Yoga och har workshops, utbildningar och retreats för både privat¬ personer och företag. Hon är ofta på resande fot och har tränat för de bästa i sin bransch runtom i världen. Närvaro, energi, kreativitet och ständig utveckling är hennes nyckelord både av och på mattan. Du får garanterat praktisera allsidigt med utmaningar för alla dina sinnen! www.oneyoga.se

 

 

Prana Festival är en festival för hälsa och träning som från 2019 arrangeras på Åby Arena 28 – 29 september i Göteborg (Mölndal). Med mer än 100 klasser, workshops och föreläsningar, stor tävling för Crossfit utövare, löpartävlingar blir resultatet inget mindre än en folkfest för träningsentusiaster.

Vi bjuder på lärare, idrottsprofiler, forskare, föreläsare och instruktörer av toppklass från Göteborg, Sverige, Europa och USA. Schemat samt biljetter släpps i början på april 2019  www.pranafestival.org

 

 

Jag tror på kraften i växter och örter, det som naturen har skapat och därför är alla varumärken jag säljer 100 % naturliga.

 Living Libations är det kultförklarade kanadensiska hudvårdsmärket som bara använder högkvalitativa och ekologiska ingredienser till sina fantastiska produkter, allt för att du ska känna dig och se fantastisk ut!

Sun Potion har funnit världens bästa leverantörer av ekologiska örter, alger, svamp och andra adoptogener och levererar dem i en snygg förpackning. De höjer ditt immunförsvar, skärper din fokus, balanserar dina hormoner, du får bättre hud, hår och naglar och bättre sömn. Var beredd på ny energi och mer harmoni!

Agent Nateur är ett hudvårdsföretag som arbetar med att hitta de effektivaste och ekologiska ingredienserna från europa och små leverantörer i USA. Deras naturliga deosticks är en av deras storsäljare.

 

 

RUN & RELAX er et trenings- og fritidsmerke som ble etablert høsten 2011. Det er eid og drevet av tre norske kvinner som etter mange år i ledende stillinger i norsk næringsliv, hadde et felles ønske å skape noe nytt. Marianne Borchgrevink traff Margit Unander under videreutdanning og Yogainstruktør Vibeke Klemetsen ble en del av trioen i 2012. Sammen utvikler de RUN & RELAX for å inspirere skandinaviske kvinner til å leve et mer aktivt og harmonisk liv. Med en genuin interesse for kvalitet produserer RUN & RELAX sine kolleksjoner hos en håndplukket produsent i Portugal. Høykvalitetsstofferer sentrale i alle kolleksjonene hvor bambus gjør Yoga-kolleksjonen myk og funksjonell, mens teknisk pustende materialer i Sweat-kolleksjonen ertilpasset styrke-og kondisjonstreningens energiske utfordringer. Unikt for kolleksjonene er at de aller fleste plaggene er helt sømløse som igjen gir fantastisk komfort og treningsglede. 

 

Swedish slow fashion

Santa Ni is a Swedish, organic fashion brand with a focus on wellbeing and slow fashion. The comfotable garments can be used for yoga practice or when goinig out, paired with boots and jewellery. www.santani.se

Webshop: www.santanistore.se

 

 

YOGA BUDDISAR & INSPIRATIONSKORT MED HÄRLIGA BUDSKAP FÖR BARN

Könlösa små varelser som vill sprida skön energi till varenda unge och stärka dem på livets väg.

De små glada figurerna kallas för Buddisar. Produkterna säljs av Magdalena Lagerström som driver SHRI yogastudio i Alingsås. Syftet med produkterna är att inspirera till mer rörelse glädje och på ett lekfullt sätt få fler barn att yoga. Produkterna används både inom skola och för privat bruk. Kom och prata barn yoga med mig som jag brinner för så. Tillsammans stärker vi fler barn och unga. Jag har också skrivit en barn yoga bok som vill öppna upp för fantasi och rörelseglädje. Boken vill också påminna om något som är lätt att glömma av – att ibland återhämta sig och ge sig själv några sköna kärleksfyllda andetag

 


Soul of Jiva är en svenskdesignad kollektion, där färger, mönster och design sticker ut lite från mängden. Vi vill lyfta fram kvinnligheten och skönheten, det unika i alla. Våra modeller är gjorda för kvinnokroppar i rörelse. Vi älskar att skapa ett mode som är både vackert och funktionellt. Soul of Jiva ger full rörelse-frihet och ett unikt uttryck. Soul of Jiva är en svenskdesignad kollektion, där färger, mönster och design sticker ut lite från mängden. Vi vill lyfta fram kvinnligheten och skönheten, det unika i alla. Våra modeller är gjorda för kvinnokroppar i rörelse. Vi älskar att skapa ett mode som är både vackert och funktionellt. Soul of Jiva ger full rörelse-frihet och ett unikt uttryck. www.soulofjiva.com

 

 

Med Kontor, lager och Butik i Helsingborg, marknadsför vi egna Yogamattor och egna producerade Massageoljor bland mycket annat. Vår målsättning är att värna om vår natur och medmänniska genom att tänka och handla så miljövänligt det bara går med de medel vi har! (Mig som du träffar på Yoga Games är Lislott.) sportapoteket.se

 

 

I webbutiken Svensk Hälsokost hittar du ett brett spektrum av produkter inom hälsa: allt från livsmedel, hälsokost och kosttillskott till skönhetsprodukter och träningskläder. Hos oss finns såväl kända varumärken och deras storsäljare som nya, spännande märken - allt för att du ska kunna vårda kroppens in- och utsida. Fokus ligger på ekologiska, naturliga och veganska produkter som ger dig det du behöver för en hälsosam livsstil och utbudet passar gammal som ung, träningsintresserad eller ej. Detta kombinerat med korta leveranstider, en generös kundklubb och rimliga priser gör Svensk Hälsokost till det självklara valet som din butik för välmående och hälsa. www.svenskhälsokost.se

 

 

RübergMacao utvecklar produkter med hög funktion som underlättar ditt vardagsliv. Våra produkter passar dig som tränar, oavsett träningsform.

Vi på RübergMacao har lång erfarenhet inom träning och utvecklar därför Sweat Pack för att förenkla vardagen för oss med aktiv livsstil. Sweat Pack är en smart, enkel förvaring för dina träningskläder efter träning. Den suger åt sig all fukt & lukt och håller din vanliga väska fräsch.

RubergMacao tror på hållbara produkter och därför använder vi Oeko-Tyg och producerar i Sverige. Vårt mål är att fortsätta producera fler hållbara produkter inom träning och hälsa. 

 

 

Sweatstore.nu gör träningsmode från runt om i världen tillgängligt för dig! Sweatstore.nu drivs av personliga tränaren Linda Tham och sortimentet är utvalt med största omsorg när det kommer till design och funktionalitet. Dom flesta av märkena som du finner i shoppen kommer från Los Angeles och Australien. Två länder som ligger i framkant inom träningsmode och Athleisure. Några exempel på märken du finner i shoppen är: Alo yoga, Koral activewear, Vie active, All fenix, Beyond yoga och Onzie. Följ oss på instagram @sweatstore.nu www.sweatstore.nu

 

 

Åk på en träningsresa och kombinera sol och bad med aktiviteter som får dig att må bra. Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar Travea resor för alla nivåer.

Tillsammans med rutinerade instruktörer skapas perfekta förutsättningar för en aktiv semester under en träningsresa. Vi erbjuder ett brett utbud av olika träningsformer och hotell för att du ska kunna ha en aktiv semester. Oavsett om du vill att din träningsresa ska innehålla yoga, tennis, löpning, vandring eller en kombination av olika pass.Våra resor handlar om energipåfyllning, återhämtning, vila och rekreation. Hitta resan som passar på www.travea.se

 

 

WEARMYYOGA- kläder gjort för träning, vila och allt där i mellan… kläder & probs så som mattor, bolster, block etc. etc.

WMY stödjeri mesta möjliga mån europeiska tillverkare och som alla lever upp till (BSCI) etniskt, socialt och miljömässigt korrekthet t.ex. arbetsstandarder, inget barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid, löner etc. WMY vill skapa produkter som inspirerar tillrörelse i alla dess former. Vi älskar det vi gör och försöker hela tiden  vara nyfikna på livet, utvecklas & utveckla och vi hoppas du  tycker om resultatet lika mycket som vi…

 

 

Hälsa ur ett brett perspektiv. Linda Liljeström arbetar med aromaterapi, eteriska oljor; både för hälsan i helhet och som komplement i yoga och massage. Hon erbjuder även yinyoga, personlig träning och workshops inom avslappning, meditation och kost. Hon brinner för hälsa, träning och välmående och för att hjälpa personer att hitta balans i livet.

Wilma & Louise vill hjälpa dig att sticka ut i mängden med unik design på olika utvalda livsstilsprodukter. Våra vackra yogamattor är tvättbara i maskin och de erbjuder ett magiskt grepp när du blir varm. www.wilmalouise.se

 

I yogatidningen Yoga för dig kan du läsa om alla former av yoga och hålla dig uppdaterad om vad som händer i yoga-Sverige. Stora förmåner för dig som prenumererar! Tidningen är nu inne på femte årgången och har tusentals prenumeranter och 100000 besökare på hemsidan. www.yogafordig.nu

 

 

Yogagrossisten - yogaspecialisten med allt för din yoga

 

Hos Yogagrossisten.se hittar du Sveriges bredaste sortiment som passar såväl den avancerade yogin som nybörjaren. En stor del är ekologiskt. Allt är giftfritt. Du hittar märken som Manduka liksom vårt egna yogiRAJ med hög kvalitet till marknadens bästa pris. Förutom yogamattor, klossar, bälten, väskor, meditationskuddar och andra yogatillbehör har vi också härliga wellnessprodukter som eteriska oljor, malaarmband, rökelse, inspirerande yogaböcker och kläder samt ekologisk hudvård. Varmt välkommen till vår monter och pop-up store på hälsomässan. www.yogagrossisten.se

 

YogiMe Organic yogawear

YogiMe´s kollektion består av sköna yogabyxor i ekologisk GOTS-certifierad trikå. Varje plagg är tillverkat med kärlek och omsorg och designade för bästa komfort och passform. Ett småskaligt genuint hantverk, drivet av kärlek för yoga och sökandet efter de perfekta yogabyxorna!

 

 

”YOGI TEA® har sina rötter i den 3000-åriga indiska ayurvediska läran om balansen mellan kropp, sinne och själ. Kundaliniyogamästaren Yogi Bhajan var en pionjär för denna holistiska yogalivsstil, vars mål är att ge människor ett lyckligt liv med god hälsa.

Yogi Bhajan reste till västvärlden 1969 och undervisade sina studenter i en holistisk, ayurvedisk livsstil och yoga. Han serverade dem te med en blandning av aromatiska kryddor som de tillgivet kallade “Yogi-te”.

Den unika ayurvediska blandningen bygger på Yogi Bhajans eget recept med kanel, kardemumma, ingefära, mm. Till YOGI TEA®s särpräglade smaker och hälsobringande egenskaper används över 80 ekologiskt odlade örter.”

 

 

Yogobe guidar dig till hållbar hälsa genom regelbunden rörelse och vila. Låt vårt team av lärare, instruktörer och experter vägleda dig genom vardagen via träning online. Var och när du vill! Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer, träningstips och övningar. Klicka här och läs mer om Team Yogobe eller för att prova och yoga hemma med några av presentatörerna som du kommer kunna ta klasser för på Yoga Games, helt gratis och utan bindningstid. www.yogobe.com 

 

 

 

Åsas pärlor och Enso Tribe är två Göteborgsbaserade företag med hållbarhet och småskalighet som gemensam nämnare. Åsas pärlor är smycken av redan vackra saker från vår natur, som stenar, halvädelstenar, trä och fröer. Åsa gör alla smycken själv, ett och ett, hemma hos sig i Göteborg. Enso Tribe är ett yogamärke som utan kompromisser satsar på helt ekologiska kläder som tillverkats under schyssta arbetsförhållanden. Plaggen är tryckta för hand hemma på västkusten och designen sägs vara en mixmatch av skandinavisk-sanskrit.

 

online casino