Presenters - Prana Festival 2019


Johanna Alvin

Johanna Alvin, Göteborg

Johanna har sin bas i Göteborg, driver en egen privat studio och utbildar yogalärare, håller i klasser, workshops och personlig yoga.

Johanna öppnade upp sig på riktigt för yogan i en tid av depression och stress och yogan förändrade då livet. Mindre stress och mindre negativa tankemönster. Med bakgrund som idrottslärare karaktäriseras Johannas klasser av ett säkert rörelsemönster i kombination med att röra sig inifrån och ut. Johanna undervisar från hjärtat och influeras av det som sker omkring, naturen och elementen för att förmedla ett lugn, en tro på sig själv och en lekfullhet som finns inom oss alla.

"Kreativitet. Rörelse. Närvaro. En grundande kraft för medvetenhet, ärlighet och det genuina. Det är yoga för mig. En form där min inre form möter min yttre form. Där jag möter allt. Mattan är fristaden där allt är tillåtet. De mörka och de ljusa ytterligheterna ger utrymme till allt som finns däremellan. I mellanrummet. In the inbetween. Flödet som bär det autentiska. Hjärtat. Friheten. Lättheten. Meditationen. Livet."

Johanna inspireras mycket av Embodied Flow och studerar med ledande lärare för att ständigt utvecklas. Johanna ingår i Satu Tuomelas utbildarteam i Authentic Flow Tribe.

www.johannaalvin.com

www.authentic-flow.com

Instagram Johannaalvin


Lectures

No lectures has yet to been scheduled for this presenter.