Presenters - Malmö October 25-27


Lina Lindahl

 

Lina Lindahl, Malmö

Har flera års erfarenhet både nationellt och internationellt och undervisar yoga på heltid. Lina erbjuder klasser, workshops, retreats och teachers training. Hon är känd för sina lekfulla och utmanande sekvenser inom Vinyasa Flow med sitt unika sätt att alltid se till sina studenters behov. Lina har blivit utsedd till årets yoga instruktör och är ett välkänt namn i branschen.

Instagram linalindahlyoga

web linalindahlyoga.com

Photo Drew Xeron


Malmö October 25-27

Go to program Malmö October 25-27 >

Saturday

12:30 : Transitions Transitions Transitions (Studio 3)

Det som händer mellan våra yoga poser glöms ofta bort men är ack så viktigt. Vad är egentligen en transition och hur ska vi bemöta dem under olika delar av klassen? Lär dig att öppna upp för att hitta lättheten i kroppen, för att smidigt röra dig på mattan. Vi kommer att jobba med att flyta från bakre delen av mattan till främre, samt att hoppa från främre delen av mattan bak till chaturanga. Vi kommer även titta närmare på hur man röra sig mellan positioner i stående sekvensen. Vi avslutar med att lära oss mer om hur vi hoppar igen till sittande. Du kommer lämna klassen med en ny förståelse av hur dina positioner hänger samman. Perfekt för dig som utövar yoga stilar såsom Vinyasa och Ashtanga.

 

Sunday

08:00 : Some Yin to Your Yang (Studio 5)

Vinyasa Flow + Yin Yoga = Sant. Två yoga stilar går och gifter sig och blir till en i denna flödande Vinyasa klass som sedan går över till en grundande Yin klass.

Första delen av klassen erbjuder dynamiska flöden där du är i konstant rörelse för att värma, stärka och sträcka hela kroppen, vi jobba med både muskler och leder. Andra delen av klassen jobbar vi med bindväven och håller våra positioner under en längre tid (3-5min) för att verkligen känna effekterna av denna mjukgörande klass.