Presenters - Malmö October 25-27


Johanna Nordmark

 

Johanna Nordmark, Malmö

Johanna är i grunden idrotts- och svensklärare men valde för ett par år sedan att övergå till att undervisa yoga på heltid. Hon undervisar på olika studios främst i Malmö och Skåne, undervisar klasser, workshops, kurser, retreat och yogalärarutbildningar. Aktivitet och rörelse har alltid varit en viktig och stor del för Johanna och efter att testat yoga

för första gången blev hon snabbt frälst. Effekterna visade sig efter bara ett par gånger, både fysiskt men framförallt i sinnet. Från den dagen utövar hon dagligen olika former av yoga, mantra, chanting, pranayama och meditation för att öka medvetandet, skapa mer livskraft och för att leva fullt ut!

Inspiration hämtas från livet, elever, familj, vänner, natur och andra yogalärare som ex Jared Mccann som hon också gjort en av sina utbildningarna för. Dit går också resorna för att lära mer samt få inspiration.

Johannas klasser är fysiskt aktiva och utmanande med kreativa sekvenser som är sammansatta för att balansera våra större energicentran, samt skapa balans mellan flexibilitet och styrka.

Hennes motta är att vi behöver utmana oss för att känna oss levande, hitta vår styrka och vår fulla potential!

Instagram Jonoyoga


Malmö October 25-27

Go to program Malmö October 25-27 >

Saturday

10:45 : Twisted hipsters (Studio 1)

Långsam, stark vinyasaklass som fokuserar på vrid och höfter som syftar till att rensa ut gammal energi som inte längre gynnar dig. En klass där du har tid att vända dig inåt och observera, lyssna och känna!  Yogaställningar som innehåller vrid påverkar kroppen genom att öppna upp energin, öka flexibiliteten och skapa mer glädje och frihet.

Höftställningar talar till vårt 2.a chakra där det bor känslor som kreativitet, fantasi och drömmar!

Sekvensen är ihopsatt för att ge mer livsenergi och skapa ett liv just DU vill leva.

Alla nivåer välkomna!

 

Sunday

17:30 : Passion, lugn och tro på dig själv (Studio 5)

I Yoga Sutras kan vi läsa om Samadhi, fullständig koncentration, upplysning, att man inser att man är det kosmiska medvetandet. Samadhi är inte något man ska uppnå, utan faktiskt vår sanna natur!

För oss vanliga människor krävs det en hel del dock för att komma dit. I denna klass uppmanas du att använda intention passion, lugn och tro på dig själv för att hitta tillbaka till din sanna natur. Samadhi.

Detta är en långsam men kraftfull hatha/vinyasaklass, där du guidas genom en sekvens som är skapad för att hitta mer medvetenhet, balans och öppna upp energi i de större chakran. I ställningarna har du tid och uppmuntras att vända dig inåt, utan att dra ifrån, utan att lägga till, bara se vad som är där just nu! Sanningen!

Klassen innehåller mantra, pranayama och en fysisk yogasekvens för att stärka effekten!

Alla nivåer välkomna!