Presenters - Malmö October 25-27


Alexandra Skoglund

 

Alexandra Skoglund, Helsingborg

Alexandra är den nya generationens ledarskapsutvecklare och entreprenörskapscoach som gör livets komplicerade ting lättbegripligt, roligt och enkelt! Alexandra är certifierad CPCC Life Coach och Ledarskapstränare från CTI® och specialiserar sig på mental klarhet genom upplevelsebaserade metoder. Hon arbetar med ett inifrån-ut-perspektiv för att skapa skifte och drivkraft för framtidsutveckling och driver det egna bolaget I am Coaching med ett förhållningssätt baserat på begrepp såsom människovärde och aktiv påverkan snarare än humankapital och situationsanpassning.

De första 10 åren av hennes yrkesverksamma liv arbetade, studerade och reste Alexandra till jordens alla kontinenter där hon frimodigt antog livets utmaningar på resan att förverkliga sina största drömmar. Alexandra brinner för ungas påverkan i samhället och socialt entreprenörskap bland annat genom sitt engagemang i organisationer såsom World Values Initiative och UngDrive. Och hon tvekar inte att kasta sig i havet en solig dag i januari för att manifestera sin kärlek till livet!

Instagram @iamcoachingbyalexandraskoglund

 


Malmö October 25-27

Go to program Malmö October 25-27 >

Sunday

11:30 : Konsten att Leva (Studio 5)

Hur vill jag leva? Vad är det där för röst i huvudet som kritiserar och försöker sabotera för mig? Varför gör jag inte allt det där som jag vet gör mig gott? Vissa dagar tycks hjärnkontoret svänga lika friskt som ett schizofrent svenskt vårväder i april. Vad är det egentligen som försiggår där uppe på hjärnkontoret? Hur funkar det?

Under denna föreläsning med workshop-baserade inslag förklarar CPCC Life Coach Alexandra Skoglund med mycket passion, humor och pedagogik samspelet och kedjereaktionen mellan tankar, känslor och beteende i relation till hur vi upplever livet. Här får du möjlighet att studera din personliga transformation från nuläge till drömläge, utforska och utmana olika dimensioner i din inre världsbild, och skapa din personliga verktygslåda för mental klarhet.