Presenters - Malmö October 25-27


Sasha & Åsa

 

Sasha Veldman Wolf och Åsa Nelson, Malmö

Mindfulness och meditation har varit en del av våra liv under många år. De senaste åren har vi också fördjupat vår egen praktik med compassionövningar och i mars deltog vi på en 5-Day Mindful Self-Compassion Intensive i USA med Kristin Neff och Chris Germer.

 

Sasha Vedman wolf är sedan 2002 bland annat internationellt certifierad yogainstruktör och friskvårdskonsult och har även under de senaste åren utbildat sig till mindfulnessinstruktör.

Efter att under flera år jobba på olika yogastudios i Stockholm och Köpenhamn är hon nu en av delägarna till Yoga Kendra i Malmö.

Hon brinner för mindfulness, andra meditationer och verktyg som medför positiva psykologiska effekter och reducerad stress

 

Åsa Nelson är utbildad Mindfulnessinstruktör steg 1 och steg 2. Under de senaste 4 åren har Åsa arbetat inriktat på mindfulness på arbetsplatser genom föreläsningar och kurser. Det här året förstärker hon sin kompetens inom stress genom att gå en utbildning till stresspedagog. 

 


Malmö October 25-27

Go to program Malmö October 25-27 >

Saturday

09:00 : Move into Mindfulness and Self-compassion (Studio 5)

Genom yogans värld, fakta och forskning rör vi oss in i medveten närvaro och självmedkänsla. Detta är en föreläsning/klass där vi introducerar begreppen mindfulness och self-compassion.

Genom information, mjuka yogaövningar och meditation presenterar vi verktyg som kan vara hjälpsamma på yogamattan men också till stor hjälp i vardagen. En stund för omtanke och gemenskap. En inre resa som är en del av något större..

Varmt Välkomna!