Presenters - Malmö October 25-27


Lisa Hamre

 

Lisa Hamre, Malmö

Med glimten i ögat och ett leende på läpparna guidar Lisa dig på yogamattan.  Hon älskar anatomi och teknik men utan att ge vika för lekfullhet och nyfikenhet. Lisa har undervisat yoga i mer än 10 år, arbetar som Personlig Tränare samt driver yogastudion MY YOGA ROOM i Limhamn, Malmö. Hennes motto är att "Kroppen är fantastisk”.  Yoga gör dig till en bättre version av dig själv både fysiskt och mentalt, utan de begränsningar man kanske trodde fanns. Lisa är en av lärarna i Global Yogas utbildningsteam och assisterar även Yoga Medicine runt om i världen. 

Instagram: lisaforhammar

www.myyogaroom.se


Malmö October 25-27

Go to program Malmö October 25-27 >

Saturday

14:30 : Global Yoga Happy Hips (Studio 3)

Stability vs mobility. Denna Global Yoga-klass fokuserar på stabilitet och mobilitet, hur vi behöver de båda för en hälsosam stark kropp som klara av allt du ber den om. Höften är en av våra rörligaste leder men också den del av kroppen som bär oss hela dagen. Denna flödande klass kombinerar styrka och rörlighet för att du ska utmanas men också ett tillfälle att reflektera och känna efter för vad just du behöver.

 

Sunday

09:45 : Global Yoga Stand Strong (Studio 5)

Allt handlar om basen, det vi står på oavsett om det är våra händer eller fötter så är detta klassen där grunden, basen står i fokus. Saker vi ofta tar förgivet är våra fötter och händerna eller pada och hasta bandha som det ju också heter på sanskrit. Denna klass handlar om extra kärlek till dessa delar så att du kan flöda fritt och hålla balansen oavsett om det är på händerna eller fötterna. Lite lek på händerna förekommer i denna klass.