Presenters - Malmö October 25-27


Alexandra & Pernilla

 

Alexandra Palmblad & Pernilla Thell, Trelleborg

Pernilla Thell har arbetat som yogalärare i 18 år. Pernilla driver företaget Mind Your Body tillsammans med Alexandra (Mindfulness och KBT) och Ronja (Pt och Bra Mat) och även sitt eget företag Studio Andas.

Alexandra Palmblad/Crescendo KBT AB har arbetat som psykolog 18 år och är även leg. psykoterapeut med KBT-inriktning (kognitiv beteendeterapi). Alexandra driver företaget Mind Your Body tillsammans med Pernilla och Ronja och även sitt eget företag Crescendo KBT AB.

Metoden bygger på mindfulness, dvs att vara närvarande i ögonblicket/nu:et utan att döma och värdera (dvs minska självkritik), kärleksfull vänlighet och medkänsla. Här finns inslag av såväl

anknytningsteori som hjärnforskning, vilket gör metoden väldigt bred och tillämpbar.

 


Malmö October 25-27

Go to program Malmö October 25-27 >

Saturday

16:15 : Yinyoga + Mindfulness = sant (Studio 5)

Välkommen till denna nytänkande föreläsning om yinyoga och mindfulness, där vi kopplar samman dessa två metoder och skapat ett unikt koncept där 1+1 = Sant. Under föreläsningen bjuder vi på såväl teori, forskning som praktik; upplevelsebaserad inlärning. Varmt välkommen att utforska kropp och sinne och allt däremellan tillsammans med oss.