Presenters - Malmö October 25-27


Ulrika Liard Wedin

 

Ulrika Liard Wedin, Malmö

Ulrika är vikarierande studiochef på Infinite Yoga Malmö och äger och driver yogastudion HoliBeYoga i Höör. Hon undervisar kundaliniyoga, gravidyoga, mamma-babyyoga, paryoga och yoga med fokus på vila och återhämtning, och har grundat Infinite Holistic Mama gravidyogalärarutbildning med Johanna Lindberg.

Ulrika har undervisat kundaliniyoga sedan 2013 och undervisar intuitivt med fokus på känslor, närvaro och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess och tycker om att göra yogan tillgänglig för många. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. Sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen och från ashramet Gobind Sadan i New Delhi dit hon också arrangerar yoga- och meditationsresor.

www.infiniteyogamalmo.se

 


Malmö October 25-27

Go to program Malmö October 25-27 >

Sunday

09:45 : Kundaliniyoga med gong (Studio 3)

För kraft, energi och intuition

Med hjälp av kraftfull kundaliniyoga, helande gongvibrationer och djupgående meditation utforskar vi kroppen och sinnet och stärker kontakten med vårt inre.

Genom den fysiska yogan öppnar vi energiflödet i kroppen med särskilt fokus på energierna i vårt navelcenter och vårt hjärtchakra. Du ges möjlighet att mjukt landa in i din kropp och öppna upp bit för bit, för att sedan få utmana dig själv, uppleva dina känslor fullt ut och effekten av att stanna kvar och möta allt som är.

Alla övningar kan anpassas utifrån dina egna förutsättningar och för svårare övningar visas alternativ. Alla kan vara med och yogan får full effekt när du utgår från din egen kropp och dina fysiska förutsättningar!

I vilan tar vi hjälp av gongens helande vibrationer som öppnar upp kroppens celler och tillåter hjärtats energi att flöda fritt.

Nora Dakic – håller i gong under avslappningen