Presenters - Urban Yoga Oslo


Johanna Hector

 

Johanna Hector, Göteborg

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning.

Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare.

Hon ligger bakom framgångsrika koncept såsom Hot MOJO® och ”Yoga For Athletes” tillsammans med bästa kompisen Monika Björn. Senaste åren har hon jobbat på att ta fram SoulWork Club, online träning för kropp, själ och hjärta. Här möts alla Johannas passioner med kompetens och resultat. Syftet är att att erbjuda en livsstil som är både hälsosam och passionerat josig! Det finns program som både boostar, utmanar samt reparerar kropp och själ.

Du kan träna med Johanna online, på retreats, event samt i Göteborg där hon har fasta klasser på SATS och HiYoga.

Varför Yoga?

”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”

www.johannahector.com  www.globalyoga.se www.soulworkclub.com

Instagram Johannahector_ soulwork_club

 


Gothenburg April 24-26 2020

Go to program Gothenburg April 24-26 2020 >

Saturday

14:30 : Global Yoga Nidra (Studio 1 North)

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut?

Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna ljuva Yoga Nidra klass. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel ;) Alla nivåer välkomna! Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.

 


Urban Yoga Oslo

Go to program Urban Yoga Oslo >

Saturday

14:00 : Global Yoga Lust (Central Park)

Välkommen till en flödande, lustfylld och djup yoga klass där passion är intentionen och guiden för de fysiska flödena. To be more you, to be more you to be more you! Passar alla nivåer.

 

17:15 : Global Yoga Yin - Soul (Central Park)

Varva ner och boosta kropp och själ med denna ljuva, förföriska yin klass. Johanna guidar dig att släppa taget och njuta av nuet, precis som det är. En tacksam klass att avsluta lördagen med så att du rullar mjukt in i natten! Passar alla nivåer.

 

Sunday

08:30 : Global Yoga Nidra (Central Park)

Vill du känna mer, vara mer närvarande, accelerera ditt lärande och uppgradera dina redskap för att leva livet fullt ut? Vi kan leva och njuta av livet utan att låta det diktera våra liv. ”To be in this world but not of it”. Nyckeln ligger djupt i dig och vaknar när du ”sover”. Välkommen att ligga ner och drömma dig bort i denna ljuva Yoga Nidra klass. Här finns det inget att göra, så du kan inte göra det fel ;) Alla nivåer välkomna! Ta med ögonkudde och varma gosiga kläder så att du kan ligga bekvämt.