THE POWER OF COMMUNITY

Alla påverkas på ett eller annat sätt i dessa tider och även vi på Yoga Games. Just nu brottas vi med vår största utmaning någonsin med framflyttade arrangemang med stora kostnader utan några intäkter. Vi kämpar för att överleva! Vi älskar att leverera dessa magiska event där människor möts och tillsammans får uppleva yogans många dimensioner, något vi vill kunna göra även i framtiden. Vi behöver därför din hjälp! Genom många bäckar små hoppas vi kunna gå samman och tillsammans skapa en framtid för Yoga Games. Detta är The Power of Community – Yoga of the mat into the world och det vi brinner för!

Yoga Games påverkar

Efter varje event får vi flertalet fantastiska historier om hur Yoga Games haft en enormt stor påverkan på många människors liv, att de tack vare dessa event blivit inspirerade och kunnat hitta en ny positiv riktning i sitt liv trots allt som sker utanför mattan, i livet.  Vi vet att Yoga Games sprider ringar på vattnet och deltagare lämnar yogamattan och tar med sig energin och kunskapen vidare ut i världen och sina liv som i sin tur påverkar flera tusentals andra. Vi älskar att få göra detta och vi gör allt för att fortsätta ge dig Yoga Games!

Vi hade stora planer för Yoga Games under 2020, vi skulle starta upp stort i Köpenhamn och fira 10 år i Göteborg. Men istället för att öppna dörrarna till vårt första Yoga Games i Köpenhamn och fira med er alla i Göteborg står vi nu inför en enorm ekonomisk utmaning. Vi har tvingats flytta både Köpenhamn och Göteborg samt att allt är osäkert framöver. Om vi ska överleva behöver vi ER hjälp! Alla donationer, stora som små är viktiga. Vi ber om din hjälp! Hjälp oss överleva så att vi kan fortsätta att mötas på Yoga Games i framtiden! Donera, dela denna sida, när vi går samman kan vi rädda Yoga Games!

Alla donationer är välkomna och viktiga, du kan välja valfri summa eller välja något av alternativen nedan! TACK

TOTALA DONATIONER

14 SEPTEMBER: 104 725 SEK

DONERA VALFRI SUMMA!

Vi är enormt tacksamma för allt stöd vi kan få.

_

DONERA 2 000 SEK

Som tack får du en guidad yoga nidra av Johanna Hector.

_

DONERA 5 000 SEK

Som tack för du en biljett till valfri Yoga Games under 2020 eller 2021  – online filmad yogaklass av Rusty Wells – guidad yoga nidra av Johanna Hector

_

DONERA 50 000 SEK

Eller mer och bli en Super Supporter! Du får allt ovan samt en extra kärleksboost från oss!