YOGA GAMES GÖTEBORG

12-14 april – Radisson BLU Scandinavia

Våren 2024 kommer Yoga Games tillbaks till Göteborg. Efter flytten till Radisson Scandinavia Blu 2023 bygger vidare i samma fantastiska miljö som även inkluderar Hagabadet Drottningtorget i samma byggnad. Mer information samt program kommer under september 2023. Denna gång har vi ett begränsat antal biljetter så se till att boka upp din plats i tid.

Yoga Games är den självklara mötesplatsen för alla med intresse för yoga!

Vi jobbar just nu med schemat och kommer bjuda på en variation där nya spännande namn blandas med favoriter från tidigare år. Workshops, yogaklasser, meditationer och föreläsningar erbjuds för att du skall välja ett schema som passar dina behov för helgen. Bokning görs i hela dagar, fredag, lördag och söndag. Välj din egen kombination. Bokar du tidigt får du rabatt och har störst chans till plats innan dina favoriter blir fullbokade.

HUR BOKAR JAG MIN BILJETT?

Vid bokning väljer du först vilka dagar du skall gå, i steg två väljer du sen de klasser du önskar. Läs gärna genom schemat innan så du vet lite om klasserna och lärarna.

Klasserna är markerade i kategorierna Återhämtande – Fysisk – Talk och Workshop.

När du bokat dina klasser är du garanterad din plats på dem. Efter genomförd bokning får du bokningsbekräftelse/kvitto via mail. Ändringar i ditt schema kan göras i efterhand i appen. 

Yoga Games Göteborg är lördag och söndag, fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på. Se till att boka i tid då många klasser blir fulla.

Vi lyfter oss själva och varandra. Alla kommer uppleva en stoltare, starkare och påfylld känsla.

Yoga Games är en helg att skapa nya kontakter, relationer och nätverka med andra som är intresserade av yoga. Ännu en bonus är vår gratis sal där vi släpper biljetter varje timma till klasser och föreläsningar som är helt gratis!

Hälsomässan

En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är vår energirika hälsomässa där våra utställare brukar har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig! Vi erbjuder även gratis entré och öppet för allmänheten, inga biljetter behövs.
 

Gratis yoga klasser

Under Yoga Games erbjuds även en gratis klasser. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar. Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Schema för Gratis yoga släpps ca 3 veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.

Biljett till enstaka klasser

Biljetter till enstaka klasser kan köpas på plats i måna av plats och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 800 kr.

Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag.

Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.

VARMT VÄLKOMMEN