VOLONTÄR

Varje år får vi hjälp av flertalet volontärer vid genomförandet av Yoga Games i de olika städerna, och vi vill alltid få in ansökningar från fler som vill hjälpa till! Volontärerna har arbetsuppgifter som att packa goodiebags, arbeta som salsvärdar, garderobspersonal samt i informationsdisk.

Volontärerna får ingen ersättning utan går gratis på yogaklasser den dag de inte hjälper till. Dagen man hjälper till är ca 10-12 timmar och vi bjuder på frukt, kaffe eller te under dagen. Sök din plats redan idag på i med en presentation till info@yogagames.org om du är intresserad!

AMBASSADÖR

Yoga Games växer varje år och fler och fler hör talas om festivalen! Vi behöver alltid sprida ryktet om Yoga Games via de bästa kanalerna, ni! Älskar du Yoga Games lika mycket som vi gör? Vill du få fler att känna så? Om du har ett nätverk på sociala medier, är yogalärare eller på annat sätt kan sprida härlig PR för Yoga Games är du välkommen att ansöka om att bli Yoga Games Ambassadör.

Du får då en rabattkod att dela ut som ger rabatt vid bokning av biljett och när 5 stycken använt din kod får du en gratis biljett. Välkommen att kontakta oss på info@yogagames.org för mer information eller om du har frågor.