STOCKHOLM

the Nordic Yoga Confernce

Nya datum 27-29 januari 2023

Vi har försökt in i det längsta med måste nu meddela att vi tyvärr inte kan genomföra Yoga Games på i Stockholm 28-30 jan. Orsaken till detta är den ökande smittspridningen och rådande Corona restriktionerna.

Vi har haft en dialog med Folkhälsomyndigheten om hur ett genomförande skulle se ut men tyvärr finns det just nu inga möjligheter. Då deltagarantalet är över 500 var vi tvungna att använda vaccinbevis på samtliga besökare samt varje deltagare har en anvisad sittplats som de endast fick sitta på. I Hälsomässan skulle minst 10 kvm per besökare gälla vilket även det var ett stort problem.

I en svår situation med tolkning av regler som ständigt ändras hade vi tyvärr ingen annan utväg än att flytta eventet framåt i tiden. Nya datum är 27-29 januari 2023  

Samtliga bokningar flyttas såklart med och vi startar direkt med att bekräfta det nya schemat.

Vi återkommer löpande med information om till dig som bokat och tackar för ditt tålamod. När allt detta är över utlovar vi ett vackert och magiskt event!

YOga Games

Yoga Games är 3 dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på. Se till att boka i tid då många klasser blir fulla. Ta chansen till en unik upplevelse där internationella och lokala lärare skapar ett magisk schema. Besök även den populära hälsomässan med fantastiska utställare.

WE RISE UP

Temat för detta event är WE RISE UP! Vilket är exakt vad vi gör, efter tuffa perioder reser vi oss, det är vår natur. Vi har gjort det på yogamattan hundratals och tusentals gånger och på Yoga Games Stockholm gör vi det tillsammans.

Vi lyfter oss själva och varandra. Alla kommer uppleva en stoltare, starkare och påfylld känsla.

Yoga Games är den självklara mötesplatsen för alla med intresse för yoga! Vi är stolta att 2022 arrangera Yoga Games i Stockholm för sjunde året i rad. Biljetterna kostar mellan 1000-2750 kr beroende på antal dagar du deltar.

Yoga Games är 3 dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på. Se till att boka i tid då många klasser blir fulla. På plats kan du sedan enkelt ändra klasser i mån av plats.

Hur bokar jag min biljett?

Vid bokning väljer du först vilka dagar du skall gå, i steg två väljer du sen de klasser du önskar. Läs gärna genom schemat innan så du vet lite om klasserna och lärarna.

Klasserna är markerade i kategoriena Återhämtande – Fysisk – Talk och Workshop.

När du bokat dina klasser är du garanterad din plats på dem. Efter genomförd bokning får du bokningsbekräftelse/kvitto via mail. Ändringar i ditt schema kan göras i efterhand genom att konktata oss.  

Yoga Games är en helg att skapa nya kontakter, relationer och nätverka med andra som är intresserade av yoga. Ännu en bonus är vår gratis sal där vi släpper biljetter varje timma till klasser och föreläsningar som är helt gratis!

Hälsomässan

En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är vår energirika hälsomässa där våra utställare brukar har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig! Helt graits entré och öppet för allmänheten, inga biljetter behövs.
 

Gratis yoga salen

Under Yoga Games erbjuds även en gratis yogasal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar. Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Schema för Gratis yoga släpps ca 3 veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.

Biljett till enstaka klasser

Biljetter till enstaka klasser kan köpas på plats i måna av plats och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 700 kr.

Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag.

Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.

Hitta hit

Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, 104 62 Stockholm. 

Se karta HÄR
 

Tåg/T-Bana

Tåget till centralstation och tunnelbanans röda linje till Mariatoget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan och Polishuset. Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet som ligger på Torkel Knutssonsgatan 2

Parkering

Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis efter kl. 19 samt helgdagar. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.

VARMT VÄLKOMMEN