STOCKHOLM 8-10 OKTOBER

Äntligen kan vi presentera Yoga Games Stockholm 2021. Förutsättningarna har ändrats och det är bara att acceptera, februari byts mot oktober samt antal deltagare per sal samt totala antal biljetter är till en början begränsade. Så se till att boka din biljett tidigt innan klasserna fylls upp. Som start släpper vi endast 300 biljetter innan vi vet att hösten är fritt fram för större events. 

WE RISE UP

Temat för detta event är WE RISE UP! Vilket är exakt vad vi gör, efter tuffa perioder reser vi oss, det är vår natur. Vi har gjort det på yogamattan hundratals och tusentals gånger och på Yoga Games Stockholm gör vi det tillsammans. Vi lyfter oss själva och varandra. Alla kommer uppleva en stoltare, starkare och påfylld känsla.

Vi har fantastiskt line-up nya och gamla lärare som skapar ett dynamiskt schema med stora variation för alla nivåer. Några att nämna är Francesca Golfetto en relativt ny och förtrollande lärare som undervisar internationellt både online och på events. Dages Juvelier Keates från New York är något av lärarnas lärare, med enorm kunskap och teknik. Cat Alip-Douglas kommer äntligen tillbaks, hon beskrivs bäst med orden Tough Love. Även Guru Dharam är tillbaks med upplyftande kundaliniyoga. Vi välkomnar nya namn som Karin Björkegren Jones, Hanna Backman, Eva Smoczynska.

Från tidigare års populära namn återfinns Rusty Wells, Adam Husler, Sonia T Bach, Johanna Hector, Ulrica Norberg, Helena Wintre, Jennie Liljefors. Emilia Löf Karlsson med många flera. 

Yoga Games är den självklara mötesplatsen för alla med intresse för yoga! Vi är stolta att 2021 arrangera Yoga Games i Stockholm för sjunde året i rad. Biljetterna kostar mellan 1000-2750 kr beroende på antal dagar du går (välj själv1-3 dagar) samt när du bokar din biljett. Se till att boka med våra boka tidigt rabatter. 

Yoga Games är 3 dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på. Se till att boka i tid då många klasser blir fulla. På plats kan du sedan ändra klasser i mån av plats så ingen anledning för beslutsångest.

PRISER

Boka senast 31 januari
Fredag 1000 kr
Lördag & Söndag 2250 kr
Lördag eller söndag 1290 kr

Boka senast 31 augusti
Fredag 1200 kr
Lördag & Söndag 2450 kr
Lördag eller söndag 1590 kr 

Boka från 1 september
Fredag 1400 kr
Lördag & Söndag 2650 kr
Lördag eller söndag 1790 kr 

Hur bokar jag min biljett?

Vid bokning väljer du först vilka dagar du skall gå, i steg två väljer du sen de klasser du önskar. Läs gärna genom schemat innan så du vet lite om klasserna och lärarna. Klasserna är markerade i kategoriena Återhämtande – Fysisk – Talk och Workshop. När du bokat dina klasser är du garanterad din plats på dem. Efter genomförd bokning får du bokningsbekräftelse/kvitto via mail. Ändringar i ditt schema kan göras i efterhand genom att konktata oss.  


En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är vår energirika hälsomässa där våra utställare brukar har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig! Helt graits entré och öppet för allmänheten, inga biljetter behövs.
 

Yoga Games är också en helg att skapa nya kontakter, relationer och nätverka med andra som är intresserade av yoga. Ännu en bonus är vår gratis sal där vi släpper biljetter varje timma till klasser och föreläsningar som är helt gratis!

Hälsomässan

En stor del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut och marknadsför sitt varumärke och visar produkter. Det finns utrymme för ca 50 företag. Klicka HÄR för mer info

Gratis yoga salen

Under Yoga Games erbjuds även en gratis yogasal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar. Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Schema för Gratis yoga släpps ca 3 veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.

Biljett till enstaka klasser

Biljetter till enstaka klasser kan köpas på plats i måna av plats och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 700 kr. Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag. Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.

Hitta hit:

Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, 104 62 Stockholm. 

Se karta HÄR

Tåg/T-Bana

Tåget till centralstation och tunnelbanans röda linje till Mariatoget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan och Polishuset. Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan ca 400 meter till Münchenbryggeriet som ligger på Torkel Knutssonsgatan 2

Parkering

Det går bra att parkera på Torkel Knutssonsgatan, Söder Mälarstrand och närliggande gator. Dessa är i regel gratis efter kl. 19 samt helgdagar. Det finns även större parkeringar i närheten som tar avgift.

VARMT VÄLKOMMEN