STOCKHOLM 2024

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

I januari arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut lördag och söndag för att visa produkter för besökare. 

Det ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna

Som utställare i Hälsomässan har du en unik möjlighet att träffa målgruppen face to face, bygga kundrelationer, exponera varumärken samt göra undersökningar.

Till Yoga Games kommer många som jobbar inom yoga/träning och även äger och driver studios i hela Skandinavien.

Som utställare får du även exponering här på hemsidan samt ett antal gratisbiljetter till för att boka klasser på Yoga Games för personal eller marknadsaktivitet. Det finns 4 olika alternativ av monter som varierar i storlek och pris på monterplats beroende på vad ditt företag behöver. Totalt kan ca 50 st företag få monterplats på Yoga Games Hälsomässa.
 

Hålla klass eller föreläsning

Yoga Games erbjuder utställare att hålla egen klass eller föreläsning. Detta görs i gratis salen där vem som helst kan delta. Det kostar inget att gå på klasserna eller föreläsningarna i gratis salen och man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games.

Det går inte att förboka platser utan de först till kvarn är de som får vara med. Kostnad 4000 ex moms per klass, 60 minuter. Du har ud möjlighet att marknadsföra koncept eller varumärke samt dela ut gåvor till deltagarna.

Öppettider Hälsomässan

Lördag: 08:00 – 19:00

Söndag: 09:00 – 17.30
 

Siffror

  • Besökare per event 1500-2500
  • 98% kvinnor
  • 40 år medelålder
  • Instagram 10 000 @yogagames
  • Facebook 13 500 facebook.com/yogagames
  • Biljettpriser 1950-2790kr (lördag+söndag)
  • Gratis att besöka Hälsomässan
  • Biljetter släpps ca 5 månader innan eventen

Bokning och Priser

24 kvm

8 biljetter för bokning av yogaklasser

Klass i gratis salen (värde 4000 kr)

Välj placering vid bokning

Pris 28 000 SEK ex moms

12 kvm

4 biljetter för bokning av yogaklasser

Välj placering vid bokning

Pris 16 000 SEK ex moms

6 kvm

2 biljetter för bokning av yogaklasser

Välj placering vid bokning

Pris 8 000 SEK ex moms

3 kvm

Tilldelad placering vid bokning

Pris 4 000 SEK ex moms

Hålla klasser eller föreläsning – Yoga Games erbjuder utställare att hålla egen klass eller föreläsning. Detta görs i gratis salen där vem som helst kan delta. Det kostar inget att gå på klasserna eller föreläsningarna i gratis salen och man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games. Det går inte att förboka platser utan de först till kvarn är de som får vara med. Kostnad 4000 ex moms per klass, 60 minuter. Du har ud möjlighet att marknadsföra koncept eller varumärke samt dela ut gåvor till deltagarna. Pris 4000 ex moms

Exklusivt erbjudande till samtliga som bokat biljett, lägg ett erbjudande i mail som går till samtliga bokade ca 10 dagar innan mässan. Du kan lägga med erbjudande om att t.ex boka via hemsidan som kan hämtas upp i monter etc. Pris 2000 ex moms

Samtliga utställare presenteras på hemsidan ca 3 veckor innan mässan med logga samt länk till hemsida.

Monterytorna är tomma utan väggar. Hyra av monterväggar, matta, möbler, eluttag etc görs från respektivt mässlokal och skickas ut ca 6 veckor innan eventet. Det går även fint att ta med allt material som behövs.

Alla priser ex moms och fakturering sker vid bokning med 30 dagars betalning. Dock senast betalning innan mässan.

Är du intresserad av mer information vänligen kontakta marketplace@yogagames.org alternativt Andreas Hector på 0733-600671 

Varje nummer är 6 kvm. För större plats välj flera bredvid varann. För minimonter delas in ruta på två.

Röda streck markerar montervägg som ingår.