STOCKHOLM 28-29 JANUARI 2023

YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA

Den 27-29 januari arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut lördag och söndag för att visa produkter för besökare. 

Det ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna

Som utställare i Hälsomässan har du en unik möjlighet att träffa målgruppen face to face, bygga kundrelationer, exponera varumärken samt göra undersökningar.

Till Yoga Games kommer många som jobbar inom yoga/träning och även äger och driver studios i hela Skandinavien.

Som utställare får du även exponering här på hemsidan samt ett antal gratisbiljetter till för att boka klasser på Yoga Games för personal eller marknadsaktivitet. Det finns 4 olika alternativ av monter som varierar i storlek och pris på monterplats beroende på vad ditt företag behöver. Totalt kan ca 50 st företag få monterplats på Yoga Games Hälsomässa.
 

Hålla klass eller föreläsning

Yoga Games erbjuder utställare att hålla egen klass eller föreläsning. Detta görs i gratis salen där vem som helst kan delta. Det kostar inget att gå på klasserna eller föreläsningarna i gratis salen och man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games. Det går inte att förboka platser utan de först till kvarn är de som får vara med. Kostnad 4000 ex moms per klass, 60 minuter. Du har ud möjlighet att marknadsföra koncept eller varumärke samt dela ut gåvor till deltagarna.

Öppettider Hälsomässan

Lördag: 08:00 – 19:00

Söndag: 09:00 – 17.30
 

Bokning och Priser

Är du intresserad av mer information eller göra en bokning av monterplats vänligen kontakta marketplace@yogagames.org alternativt Andreas Hector på 0733-600671

Priserna för de olika paketen är:
6 kvm 8 000 kr
12 kvm 16 000 kr
24 kvm 28 000 kr
Minimonter (delad 6 kvm): 4000 kr

Alla priser ex moms och fakturering sker vid bokning med 30 dagars betalning.

Se PDF om Hälsomässan här
 

Varje nummer är 6 kvm. För större plats välj flera brdivid varann. För minimonter delas in ruta på två.

Röda streck markerar montervägg som ingår.