VANLIGA FRÅGOR

Hur bokar jag biljetter?

Välj event och klicka på Boka Biljett knappen alternativt Boka biljett i manyn.

 Vilka åker på Yoga Games events?

Vem som helst kan besöka Yoga Games, man kan vara nybörjare, nyfiken på yoga eller sedan länge yogafrälst. Klasserna har stor variation inom stilar och svårighetsgrad – det finns nåt för alla.

Du behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games för att strosa omkring och det är ingen entréavgift. Under tre dagar erbjuder Yoga Games ett brett utbud av workshops, yogapass och föreläsningar.

Under dessa dagar kan man även besöka Hälsomässan som är gratis för alla, besöka utställare och bara njuta av den härliga atmosfären som Hälsomässan och Yoga Games erbjuder.

Var hämtar man ut sina bokade biljetter?

Biljetterna hämtas på Yoga Games, gärna redan under fredagen. Du anger då ditt namn samt bokningsnummer så får du dina biljetter. Om du tänker hämta ut biljetter på lördag morgon rekommenderar vi att du är på plats ca 45 minuter innan din klass startar. Din bokningsbekräftelse skickas via mail direkt efter avslutad bokning. Den kan tyvärr hamna i din skräpkorg – så dubbelkolla där om du saknar bekräftelsemailet. Du behöver inte bokningsbekräftelsen under eventet utan den är för din egen skull. Du får dina biljetter på plats på Yoga Games som står i ditt namn, det kan även vara bra att ha med ditt bokningsnummer.

Behöver man ta med egen yogamatta?

Ja, egen yogamatta är bra att ha med sig. Det finns inga lånemattor men det finns yogamattor till försäljning för förmånliga priser i Hälsomässan.

Vad bör man ha med sig?

Vi rekommendera att du kommer i de kläder du tänker ha under klasserna. Varmare överdragskläder kan vara skönt att ha mellan klasserna eller under föreläsningar. Lättare skor samt en vattenflaska är bra att ha med sig under dagen, även lite lättare snacks, frukt eller dylikt för att behålla energin mellan klasser. Ytterkläder och väskor lämnas i garderoben men skor och mindre saker kan tas in på klasserna och ska ställas längst bak.

Workshops under fredagen

Fredagens workshops skiljer sig från resten av helgen då det finns mer tid att gå igenom detaljer. Här erbjuds fördjupning och inspiration från några av världens bästa instruktörer. Perfekt om man vill fokusera på detaljer i sina kunskaper och sin praktik. Detta är ett unikt tillfälle att ta del av stora instruktörer som reser världen runt och har workshops.

Mat och dryck

Detta ingår inte i biljettpriserna. Det finns ett café i Hälsomässan som säljer lunch, kaffe, te, juicer, smoothies och bra mellanmål. Se till att boka schemat smart så du hinner återhämta dig och äta mellan klasserna!

Omklädningsrum?

Har man möjlighet är det bästa att komma i träningskläder och kanske ha med något ombyte då omklädningsrum saknas. Det finns en stor garderob i anslutning till salarna för förvaring av kläder. Värdesaker rekommenderar vi dock att du bär med dig under hela helgen!

Hur bokar man klasser?

Man bokar sina klasser när man anmäler sig. Detta gör man under fliken ”Boka nu” Hur många klasser får och kan man delta i under lördagen och söndagen? Man kan max boka 5 klasser per dag under lördagen och söndagen. Under fredagen ingår båda passen. Det är inga längre pauser i schemat så se till att planera in dina pass smart så att du har tid till återhämtning och mat! Bäst är att hoppa över ett pass mitt på dagen så det finns tid att äta lunch.

Pris

Biljetterna släpps ca 5 månader innan eventen och då med en väldigt förmånlig boka tidigt-rabatt. Sedan går det ytterligare en tid med en mindre rabatt för att sen bli fullt pris de sista veckorna. Du hittar priser och datum för detta under varje stad i menyn.

Vad ingår i priset?

På fredagen ingår två workshops. Under lördag och söndag ingår 5 klassbokningar per dag.

Presentkort

Vill du ge bort Yoga Games-biljetter, kontakta info@yogagames.org så hjälper vi dig.

Fakturering

För företag är det möjligt att betala via faktura vid bokning av flera biljetter. Kontakta andreas@yogagames.org eller Yoga Games-kontoret på telefonnummer 0739 011 772

Personuppgifter

Alla personuppgifter som inkommer via anmälan behandlas enligt gällande lagar och regler. Genom att anmäla sig till Yoga Games godkänner man lagring av uppgifterna, dock endast för bruk av Yoga Games.

Byta klasser?

 Det går att byta klass i mån av plats. Detta går att göra under eventet eller via info@yogagames.org Kontakt Frågor besvaras på info@yogagames.org. För specifika ärenden se under fliken kontakt.