YOGA GAMES BÅSTAD

HOTEL SKANSEN I 15-17 NOVEMBER 2024

Upplev kombinationen av Yoga Games fantastika utbud av yoga med Båstads magiska miljö! Välj ditt egna schema av klasser från ett stort utbud. Några av världens främsta lärare blandas några utvalda svenska i ett väl sammansatt schema som passar alla nivåer.

Utöver yoga erbjuds även meditation, breathwork, kallbad, vandring och jogging

Eventet görs i samarbete med Hotel Skansen i Båstad där samtliga yogaklasser hålls och du hittar alla utställare i hotellets lokaler. Boka in ditt boende på Hotel Skansen för att få den fulla upplevelsen i den perfekta yogabubblan för helgen.

Biljetter för Båstad 2024 släpps med paket på Hotel Skansen våren 2024

Hotel Skansen

Platsen för livsnjutare! Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramavyer över havet, Bjäresmaker i köket och ett spa som sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

Utställare Båstad

En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är vår energirika hälsomässa där våra utställare har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig. Inga biljetter behövs, helt graits entré och öppet för allmänheten!

Ta del av exklusiva av erbjudande och nyheter från kända varumärken inom hälsa, träning och välmående.

Som exempel kan nämnas: träningskläder, yogastudios, utbildningar inom yoga, yogamattor samt tillbehör för yoga, välgörenhetsorganisationer, hälsokost, onlinekoncept, massage m.fl. Alla med fokus på ett hälsosamt och hållbart liv.

Öppettider Utställare

Lördag 08-19

Söndag 09-16

Hotel Skansen

Samtliga utställare hittar du inne i Hotel Skansens vacka lokaler, vinterträdgården. Entré sker via hotellets huvudingång där du hittar utställarna samt informationsdisken på första plan.

Besöka utställarna

Ta del av exklusiva av erbjudande och nyheter från kända varumärken inom hälsa, träning och välmående.

Som exempel kan nämnas: träningskläder, yogastudios, utbildningar inom yoga, yogamattor samt tillbehör för yoga, välgörenhetsorganisationer, hälsokost, onlinekoncept, massage m.fl. Alla med fokus på ett aktivt, hälsosamt och hållbart liv. Det är helt gratis att besöka oss och ingen biljett behövs.