YOGA GAMES BÅSTAD

HOTEL SKANSEN I 23-24 SEPTEMBER 2023

Upplev kombinationen av Yoga Games fantastika utbud av yoga med Båstads magiska miljö! Välj ditt egna schema av klasser från ett stort utbud. Några av världens främsta lärare blandas några utvalda svenska i ett väl sammansatt schema som passar alla nivåer.

Utöver yoga erbjuds även meditation, breathwork, kallbad, vandring, jogging och besök på vackra Norrvikens Trädgårdar med chokladprovning.

Eventet görs i samarbete med Hotel Skansen i Båstad där samtliga yogaklasser hålls och Hälsomässan med uställare hittas i hotellets lokaler. Boka in ditt boende på Hotel Skansen för att få den fulla upplevelsen i den perfekta yogabubblan för helgen.

Succé 2022

Premiären för Yoga Games i Båstad 2022 kan inte annat än sammanfattas som succé. Vilken känsla och energi som levererades. Det känns därför extra spännande att fortsätta framåt med detta event!

Hotel Skansen

Platsen för livsnjutare! Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramavyer över havet, Bjäresmaker i köket och ett spa som sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.