GÖTEBORG 13-14 APRIL 2024

YOGAMÄSSAN

Den 12-14 april arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference i Göteborg. En del av eventet är Yogamässan där företag ställer ut lördag och söndag för att visa produkter för besökare. Detta år flyttar vi in i nya lokaler på Radisson Blu Scandinavia, mitt i Göteborg.

Det ingen entréavgift till Yogamässan i Göteborg och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna

Som utställare på Yogamässan har du en unik möjlighet att träffa målgruppen face to face, bygga kundrelationer, exponera varumärken samt göra undersökningar.

Till Yoga Games kommer många som jobbar inom yoga/träning och även äger och driver studios i hela Skandinavien.

Samtliga utställare får även exponering här på hemsidan samt ett antal gratisbiljetter till för att boka klasser på Yoga Games för personal eller marknadsaktivitet. Det finns 4 olika alternativ av monter som varierar i storlek och pris på monterplats beroende på vad ditt företag behöver. Totalt kan ca 20 st företag få monterplats på Yogamässa.

Flytten till de nya lokalerna innebär lika många besökare och deltagare men färre platser för utställare. Vi ser fram emot stor succé för de företag som hinner boka in en plats.
 

Hålla klass eller föreläsning

Yoga Games erbjuder utställare att hålla egen klass eller föreläsning. Det kostar inget att gå på de klasserna eller föreläsningarna och man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games. Det går inte att förboka platser utan de först till kvarn är de som får vara med.

Detta är en unik möjlighet att marknadsföra koncept eller varumärke samt dela ut gåvor till deltagarna. Kostnad 4000 ex moms per 45 minuters klass.

Öppettider Yogamässan

Lördag: 08:00 – 18:00

Söndag: 09:00 – 16
 

Siffror

  • Besökare per event 1500-2500
  • 98% kvinnor
  • 40 år medelålder
  • Instagram >10 000 @yogagames
  • Facebook 13 500 facebook.com/yogagames
  • Biljettpriser 1950-2790kr (lördag+söndag)
  • Gratis att besöka utställarna, öppet för allmäheten
  • Biljetter släpps ca 5 månader innan eventen

Bokning och Priser

24 kvm

8 biljetter för bokning av yogaklasser

Klass i gratis salen (värde 4000 kr)

Välj placering vid bokning

Pris 34 000 SEK ex moms

12 kvm

4 biljetter för bokning av yogaklasser

Välj placering vid bokning

Pris 18 000 SEK ex moms

6 kvm

2 biljetter för bokning av yogaklasser

Välj placering vid bokning

Pris 9 500 SEK ex moms

3 kvm Minimonter

Delad plats med annan utställare

Kan ej välja placering

Pris 5 000 SEK ex moms

Hålla klasser eller föreläsning – Yoga Games erbjuder utställare att hålla egen klass eller föreläsning. Detta görs i gratis salen där vem som helst kan delta. Det kostar inget att gå på klasserna eller föreläsningarna i gratis salen och man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games. Det går inte att förboka platser utan de först till kvarn är de som får vara med. Kostnad 4000 ex moms per klass, 60 minuter. Du har ud möjlighet att marknadsföra koncept eller varumärke samt dela ut gåvor till deltagarna. Pris 4000 ex moms

Exklusivt erbjudande till samtliga som bokat biljett, lägg ett erbjudande i mail som går till samtliga bokade ca 10 dagar innan mässan. Du kan lägga med erbjudande om att t.ex boka via hemsidan som kan hämtas upp i monter etc. Pris 2000 ex moms

Samtliga utställare presenteras på hemsidan ca 3 veckor innan mässan med logga samt länk till hemsida.

Monterytorna är tomma utan väggar. Hyra av monterväggar, matta, möbler, eluttag etc görs från respektivt mässlokal och skickas ut ca 6 veckor innan eventet. Det går även fint att ta med allt material som behövs.

Alla priser ex moms och fakturering sker vid bokning med 30 dagars betalning. Dock senast betalning innan mässan.

Nummer 1-11, 16-17 6 kvm 3m bred och 2m djup

Nummer 12-15 3 kvm 2m bred och 1,5m djup

För större plats välj flera bredvid varann.

Ändringar i kartan kan ske.

Kontakt

Andreas Hector
0733 600671
andreas@exlabs.se