GÖTEBORG 5-7 NOVEMBER 2021

the Nordic Yoga Confernce

Äntligen kan vi presentera Yoga Games Göteborg igen! På grund av pandemin har vi längtat sedan april 2019. Nu när vi kan se slutet på den och vi börjar öppna upp igen förbereder vi för full vårt något uppskjutna 10-års jubileum. Antal deltagare per sal samt totala antal biljetter är till en början begränsade. Så se till att boka din biljett tidigt innan klasserna fylls upp. Biljetter släpps i juni 2021.

Du som hade bokat biljett till tidigare event som blivit flyttat framåt i tiden kan naturligtvis använda din biljett till detta event.

10 års jubileum

Äntligen kan vi fira 10 år tillsammans! Vi startade i Göteborg 2011, och avsaknaden av detta event under 2020 har varit enorm.

Vi lyfter oss själva och varandra. Alla kommer uppleva en stoltare, starkare och påfylld känsla.

Vi jobbar just nu med schemat och kommer bjuda på en variation där nya spännande namn blandas med faviroter från tidigare år. Workshops, yogaklasser, meditationer och föreläsningar erbjuds för att du skall välja ditt egna schema för helgen. Bokning görs i hela dagar, fredag, lördag och söndag. Välj din egen kombination. Bokar du tidigt får du rabatt och har störst chans till plats innan dina favoriter blir fullbokade.

Yoga Games är den självklara mötesplatsen för alla med intresse för yoga!

Yoga Games är 3 dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på. Se till att boka i tid då många klasser blir fulla. På plats kan du sedan ändra klasser i mån av plats så ingen anledning för beslutsångest.

Vi ses 5-7 november i Göteborg

Hur bokar jag min biljett?

Vid bokning väljer du först vilka dagar du skall gå, i steg två väljer du sen de klasser du önskar. Läs gärna genom schemat innan så du vet lite om klasserna och lärarna.

Klasserna är markerade i kategoriena Återhämtande – Fysisk – Talk och Workshop.

När du bokat dina klasser är du garanterad din plats på dem. Efter genomförd bokning får du bokningsbekräftelse/kvitto via mail. Ändringar i ditt schema kan göras i efterhand genom att konktata oss.  

Yoga Games är en helg att skapa nya kontakter, relationer och nätverka med andra som är intresserade av yoga. Ännu en bonus är vår gratis sal där vi släpper biljetter varje timma till klasser och föreläsningar som är helt gratis!

Hälsomässan

En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är vår energirika hälsomässa där våra utställare brukar har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig! Helt graits entré och öppet för allmänheten, inga biljetter behövs.
 

Gratis yoga salen

Under Yoga Games erbjuds även en gratis yogasal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar. Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Schema för Gratis yoga släpps ca 3 veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.

Biljett till enstaka klasser

Biljetter till enstaka klasser kan köpas på plats i måna av plats och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 700 kr.

Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag.

Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.

Hitta hit

Adress: Quality Hotell 11, Maskingatan 11, 417 64 Göteborg.

Se karta HÄR
 

VARMT VÄLKOMMEN