YOGA GAMES HÄLSOMÄSSA


Välkommen till Hälsomässan – en inspirerande och unik utställning som lockar företag från olika branscher för att erbjuda produkter, tjänster och erbjudanden som är perfekta för alla yogaentusiaster. På mässan kan du hitta allt från högkvalitativa yogamattor och bekväma kläder till spännande yogaresor, näringsrik mat, hälsokost och utbildningsmöjligheter. Det är en samlingsplats där besökare har möjlighet att mingla, samla energi och utforska ett brett utbud av produkter som är skräddarsydda för yogautövare.

Yoga Games Hälsomässa arrangeras som en del av Yoga Games events i Göteborg, Malmö och Båstad. Bland utställarna möter du spännande företag, oftast med exklusiva erbjudande. Det är helt gratis att besöka Hälsomässan som ligger precis i anslutning till Yogasalarna.

Vem som helst kan besöka utställarna, du behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games och det är ingen entréavgift. Drop in biljetter till klasser kan då köpas på plats till de klasser som inte är fullbokade. Det finns även en gratis studio med Yoga och föreläsningar för alla besökare.  

Välj din stad i menyn under YOGA GAMES EVENTS för mer specifik information.